XH816675

X50 Ultra

Cześć wszystkim ! Od miesiąca mieszka u Nas dreamie i nie wiem do końca , czy  działa tak , jak powinien. Moje podłogi nadal są brudne… Kombinowałam w ustawieniach na różne sposoby, moc ssania, głębokość mocowania itp. Z każdą opcją efekty są takie same :/ Niepokoi mnie to. Fakt, płyn jest  w tej specjalnej komorze ,  dopiero dziś dolałam go jeszcze do zbiornika z wodą. Nie mam dzieci ani zwierząt tylko moje 80m2 i nie wiem o co chodzi , nie chodzi mi o tłuste plamy czy większy ” syf ” , tylko o to żeby np skarpetki czy laczki  po chodzeniu po domu były czyste , czasem włączam robota dwa razy dziennie :/  Wczoraj puściłam dreamiego na intensywne odkurzanie i mopowanie - wszystko z największą mocą , wilgotność mopa na max - dziś przejechałam białą ściereczka i… podłogi są brudne :/

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

1 Komentarz

YD251160 1 Piętro
Proponuję ustawić częstsze pranie mopa, jak ma umyć jak po chwili ma brudnego mopa
Po 2 mimo posiadania robota według mnie raz na miesiąc warto wziąć tradycyjny mop i umyć podłogę ręczne  

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy