TW650764

Jak Dreame zmienilo moje życie ? :)

Polecane  Ferwor: 79
Jak wiadomo SOBOTA -  DNIEM MOPA ! 😁 LECZ gdy Dreame masz na chacie : z przyjemnością " se " sprzątacie. Ty kawusie trzymasz w ręce, on mopuje w Twej łazience, potem w kuchni i salonie i sprzątanie masz skończone. Witaj SOBOTO, ŻEGNAJ ROBOTO.  Posiadam dwa sprzęty marki Dreame w swoim domu. Dzięki mnie i moim opiniom zakochało się w nim wiele osób. Posiadam grupę na fb : Aliexpress-owe LOVE vol.2 🌸 na którą serdecznie zapraszam. Możecie tam przeczytać moje recenzje sprzętów Dreame, które odmieniły moją codzienność. Sprzątanie jest teraz czysta przyjemnością. Sprzęty jak dla mnie IDEALNE, w spokoju mogę usiąść i pić kawę, a Dreame zrobi wszystko za mnie. Testujac kilkadziesiąt robotow samojezdzacych, nigdy nie wierzylam, ze znajdzie sie taki, ktory te podloge NAPRAWDE UMYJE.. jakze sie mylilam, dopiero po zakupie Dreme L40 Ultra przekonałam się w jaki wielkim błędzie byłam. Kocham miłością wielką i polecam każdemu. ❤️ Pokochacie sprzątanie tak jak ja. ❤️🌸  

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

22 Komentarz

UR316315 1 Piętro
Koniec ciągłego prania nakładek mopujących i uzupełniania pojemnika w trakcie sprzątania dużych powierzchni. Koniec z blokowaniem na progach. Nareszcie klikam „sprzątaj” i mam czyste podłogi i święty spokój.
Ps: dzięki wbudowanemu mikrofonowi -uwaga hit😂- zdalnie obudziłam syna do szkoły gdy padł jego telefon🫣
Czyli spełnia funkcję nie tylko sprzątania, ale również budzika 🤣

TC328971 2 Piętro
No to jest po prostu cudo ! Bedzie w koncu moj 😊
Czyli muszę mieć 2 dżonik jest na parterze,ten na piętro i nie muszę wchodzić po schodach żeby łaskawie dyrektorowi zaproponować wspólną kawkę,ach ta emerytura,niektórzy spali by do obiad

FL135396 3 Piętro
Gdy w sobotę sięgam po robota, ja sobie leżę, on mi sprząta. Czysto nawet jest po kątach, jest pachnąco i czyściutko, nawet gdy zwierzęta brudzą, moje mopy się nie nudzą.Gdy w sobotę sięgam po robota, ja sobie leżę, on mi sprząta. Czysto nawet jest po kątach, jest pachnąco i świeżo.  W całym domu unosi się przyjemny aromat czystości.  Mogę wreszcie odpocząć i cieszyć się wolnym czasem.  Z kubkiem herbaty w ręku relaksuję się na kanapie.  Słońce delikatnie zagląda przez okno.  Czuję się komfortowo i błogo w czystym domu.  To idealny początek weekendu.
Veritus 4 Piętro
W 10 minut 10 like +..  intrygujące
Mnie znajomi lajkowac nie mogą.. za to Twoje lajki przepraszam bardzo biorą się skąd? Dziecinada.

Tak bardzo sprawdziłeś wszystko, że odpowiadasz innym ludziom myśląc, że to jestem ja. 🙉 Nie no to jest HIT. Tak bardzo Cie bolą moje lajki, że non stop mnie gonisz. Mnie znajomi lajkowac ni

WP914102 5 Piętro
Potwierdzam, Dreame robi robotę. U mnie też się sprawdza.
Pawel Pawel 6 Piętro
Dobra, strzelam like z czystej złośliwości, żeby Veritus ciśnienie skoczyło. Notuj, analizuj, rób raport. Bez roboty nie zostaniesz – będzie mięso na następne śledztwo.
Panie Pawle. Ten Pan twierdzi, że Pana komentarz to mój komentarz..

To już organizatorzy konkursu niech się wypowiedzą ;) Ale miło iż klikasz sobie

LQ222377 7 Piętro
Like z czystej złośliwości? Dobre sobie, po tym komentarzu trochę można wywnioskować, ale zachowam dla siebie wnioski bo gownoburza nie potrzebna
WG854049 8 Piętro
No to wszystko jasne. Masz grupę i pełno ustawionych polubien. Że Dreame nie blokuje takich ludzi, a nie gdzie tam, to dla nich reklama. I po co komu pisać komentarze jak jeden z drugim na FB ma grupę. Konkurs ustawiony, zero uczciwej konkurencji. Moim zdaniem powinieneś zostać z automatu wykluczony z udziału. Ale co ja tam wiem. Jest wiele innych lepszych postów ale twój ma najwięcej ustawionych komentarzy. Protestuje. Totalne dno. Następny konkurs też wygrasz za głosy od społeczności FB.
Nigdy nie potrzebowałem fałszywych przyjaciół na FB. Życzę ci powodzenia. To czysta dyskryminacja osób bez FB. Ps. Te filmy to g.....o jakieś czy co? I po co? Obejrzał je ktoś w ogóle? Ża

A , że tak powiem który post jest lepszy ? Tu nikt nawet nie kwapił się nagrać filmu.. więc faktycznie lepsze są na maxa. Wszystkie kom pisane przez jedną osobę, która dodała recenzje kosia

Wykluczony bo co ? Bo mam grupę ? I to mnie dyskwalifikuje? Śmieszne

To, że mam grupę to tylko i wyłącznie moja ciężka praca. Wejdź i sprawdź czy taki post na grupie jest ;) I wtedy pisz o ustawionych lajkach. Ostro musi Cie to boleć skoro cały internet poru

ZB286601 9 Piętro
Jak on mi się marzy, ale kiedyś będę i ja cieszyła się  tym cudakiem 🙃
Jest świetny, to fakt. Marzenia się spełniają;)

12Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy