ID469853

Niesprawna aplikacja

Witam po uruchomieniu robota wszystko poszło sprawnie dalsze czynności nie działają nic nie mozna zrobic w aplikacji prosze o pomoc lub naprawienie aplikacji Ostatnio edytował(a) ID469853 w dniu 2026-1-31 09:58

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

7 Komentarz

FZ751162 1 Piętro
Mam dokładnie to samo... :/
UQ618931 2 Piętro
Też mam ten sam błąd
QB702102 3 Piętro
Witam, dzisiaj pierwszy raz w użyciu po mopopowaniu paneli kółka zostały jak po polerce W czym problem?
VL856984 4 Piętro
Również mam ten sam problem
CX300620 5 Piętro
Witam

Mam problem ze zmapowaniem pomieszczenia,widzę że nie jestem sama z tym problemem podpowiedzcie jak go rozwiązaliscie bo jestem o krok od odstąpienia od umowy.Zgloszenie problemu do serwisu posprzedazowego jest bez odpowiedzi.
RJ040464 6 Piętro
Zmieniłam język na niemiecki i przeszlo wszystko a następnie zmieniłam na Polski. Jak narazie działa
Dreame Wsparcie 7 Piętro
Dziękujemy za kontakt. Proszę kliknij „Ja” i znajdź opcję „Wyczyść pamięć podręczną” na dole, aby spróbować ponownie. Aby uzyskać pomoc, proszę skontaktuj się z oficjalnym serwisem posprzedażowym,aby podać numer seryjny urządzenia oraz dane logowania (adres e-mail i numer telefonu), a następnie przesłać logi zgodnie z instrukcją. Proszę być spokojnym, nasz zespół techniczny pracuje nad usunięciem tego błędu.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy