BO320960

Witam zaraz mnie coś trafi bo robot po wyjeździe z bazy przechodzi na tryb offline i koniec sprzątania 😡nie da sie go odesłać do bazy bo nic nie działa w aplikacji przez to że przerwane jest połączenie z wifi. do tej pory działał bez zarzutu wifi też ok bo działa cały czas

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

3 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Proszę sprawdzić możliwe przyczyny według poniższych sytuacji:

Gdy urządzenie jest wyłączone, aplikacja nie może połączyć się z urządzeniem.

Zmiana stanu online/offline maszyny może zależeć od siły sygnału sieci, w której znajduje się robot. Jeśli sygnał sieci jest słaby lub niestabilny, robot może przechodzić w stan offline.

Brak dostępu do internetu w domowej sieci Wi-Fi.

Możesz spróbować rozwiązać problem w następujący sposób:

Sprawdź, czy robot jest wyłączony. Jeśli tak, przytrzymaj włącznik, aby go włączyć i ponownie skonfigurować połączenie z siecią.

Podczas gdy robot normalnie pracuje w trybie offline, nie przeszkadza to mu w kontynuowaniu wcześniej rozpoczętego zadania sprzątania. Po poprawie sygnału sieci robot automatycznie powróci do stanu online.

Możesz dodać lub zresetować sieć robotowi, wybierając sieć Wi-Fi, która jest bliżej urządzenia, i ponownie połączyć go z nią.

Sprawdź, czy domowy Wi-Fi działa poprawnie. Jeśli sieć jest nieprawidłowa, napraw ją i spróbuj ponownie skonfigurować połączenie.
EK761135 2 Piętro
U mnie to samo cały czas przechodzi w tryb offline,  Mam dość tego urzadzenia
BO320960 3 Piętro Inicjator wątku
Po tej aktualizacji mu się coś poprzestawialo....w domu internet światłowodowy to nie ma przerw w dostawie bo korzystam w telefonie i cały czas jest pełny zasięg a ten głupi gubi i stanie na środku pomieszczenia 😡😡😡

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy