OsA

[X40 Ultra Complete] Błędy w aplikacji

299 13
Świeżo zakupiony x40 nie mogę wejść w opcje odkurzacza/ mapy itp ponieważ wyskakuje taki blad jak na zdjęciu. Próbowałem na dwóch różnych tel i dalej to samo

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

13 Komentarz

YF439173 1 Piętro
Witam, może to pomoże:
Spróbuj przełączyć się z danych mobilnych na Wi-Fi, bo widać na zrzucie, że korzystasz z 5G, a to czasem powoduje błędy w komunikacji z serwerem i sypie mapami".
"Render Exception" – aplikacja sypie się, bo próbuje wczytać dane (prawdopodobnie okno nowej polityki prywatności lub mapę), których serwer jej nie dostarczył. Spróbuj tych kroków w tej kolejności:
​Wymuś zatrzymanie i wyczyść cache: Wejdź w ustawienia telefonu -> Aplikacje -> Dreamehome -> Pamięć -> Wyczyść pamięć podręczną (cache) oraz Wyczyść dane. To najczęściej pomaga na błędy typu "undefined".
​Przeinstaluj aplikację: Jeśli czyszczenie danych nie pomoże, usuń aplikację i zainstaluj ją na nowo. Błąd w logach sugeruje problem z "bundle", czyli paczką plików aplikacji – świeża instalacja powinna to naprawić.
​Zaktualizuj Android System Webview: W Sklepie Play sprawdź, czy masz aktualną aplikację "Android System Webview". Aplikacja Dreame używa jej do wyświetlania okien regulaminów, które u Ciebie blokują proces."
OS331347 2 Piętro
Mam dokładnie to samo. Właśnie rozpakowałem i nie wejdę w opcje robota. Nic nie daje przeinstalowanie ani aktualizacja oprogramowania.  I co teraz. Mam odesłać.  ?
MateuszG 3 Piętro
Mam dokładnie taki sam problem, ma ktoś jakiś pomysł?

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

MK652983 4 Piętro
Ja mam to samo masakra
MK652983 5 Piętro
Już  było  resetowane  i instalacja  od nowa i nic nie działa .
DI606266 6 Piętro
Rozwiązał ktoś problem?
JB195885 7 Piętro
Ma ktoś jakiś sposób na to właśnie czy odsyłać bo u mnie to samo😏
OF206689 8 Piętro
Dokładnie mam tak samo jak powyżej i nie wiem czy mam odesłać !
Król Kier 9 Piętro
U mnie też to samo, nie da się zarządzać odkurzaczem bo pojawia się ten bład...
Proszę firmę Dreamy o jakąś reakcję... Czy to kwestia aktualizacji aplikacji z Waszej strony?
12Następna strona

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy