Dreame Forum

Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264
🕛 Czas trwania akcji
Rozpoczęcie: 27 stycznia 2025 r., godz. 09:00 (GMT+1)
Zakończenie: 31 stycznia 2025 r., godz. 23:59:59 (GMT+1)

🎯 Opis akcji
W czasie trwania akcji użytkownicy mogą zostawić komentarz pod tym postem i podzielić się swoją codzienną historią z marką Dreame.
Może to być prawdziwe doświadczenie z korzystania z produktów Dreame, mały moment sprzątania z życia codziennego lub chwila, w której pomyślałeś/-aś: „jak dobrze, że to mam”.
Zachęcamy do dodawania zdjęć 📸
Użytkownicy, którzy trafią na wyznaczone piętra komentarzy, otrzymają 1 torbę Dreame z papieru DuPont.

🎁 Zwycięskie piętra
8, 18, 28, 38, 48, 58, 68, 78, 88, 98, 108, 118
(łącznie 12 nagród)

🎉 Nagrody
Każde zwycięskie piętro otrzyma 1 torbę Dreame z papieru DuPont
(łącznie 12 sztuk)

📌 Uwagi
1.Lista zwycięzców zostanie ogłoszona do 4 lutego. Prosimy zwycięzców o sprawdzenie prywatnych wiadomości na forum, aby sprawnie odebrać nagrodę.
2.Zabronione jest spamowanie lub publikowanie powtarzających się komentarzy. Komentarze naruszające zasady zostaną pominięte, a nagroda przejdzie na kolejną poprawną osobę.
3.Każdy użytkownik może wygrać tylko raz. W przypadku wielokrotnego zwycięstwa nagroda zostanie przekazana kolejnej osobie.
4.Po wygranej prosimy o kontakt w ciągu 14 dni poprzez prywatną wiadomość. Wysyłka nagród możliwa jest wyłącznie na terenie Polski, a koszty wysyłki pokrywamy my.
5.Forum Dreame zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji zasad niniejszej akcji. Szczegółowe zasady dostępne są w 【https://pl.forum.dreametech.com/ ... &extra=#pid6252】.

💡 Wsparcie posprzedażowe
Jeśli napotkasz problemy podczas korzystania z produktu, możesz opublikować post w sekcji Wsparcie posprzedażowe na forum — chętnie pomożemy.
Link do instrukcji tworzenia posta:
Możesz także skontaktować się z nami bezpośrednio:
📧 E-mail: dreamesupport@dreame.tech
(poniedziałek–piątek, 09:00–18:00)

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

309 Komentarz

OLIVIA 8 Piętro
Dwa koty, duży dom
Dreame ogarnia sprzątanie, ja mam więcej czasu dla siebie, a koty… siedzą i oglądają 🐈🐈✨
Prosty w obsłudze, robi robotę .
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!
JH564405 18 Piętro
Jestem bardzo zadowolona z robota. Aplikacja działa bardzo dobrze na parterze jak i piętrze. Teraz mam dużo więcej czasu dla siebie. Sprzata bardzo dokładnie .Polecam
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!
RA876317 28 Piętro
Dreamy to inteligencja, łatwość i skuteczność użytkowania, zaoszczędzony czas i wiele możliwości. Super odkrycie.
UG961434 38 Piętro
Dwójka dzieci i jeden pies
Dreame w sprzątaniu jest the Best.
YT396584 48 Piętro
Robota dostałam jako prezent na rocznicę ślubu w zeszłym roku i od tego czasu nie wyobrażam sobie sprzątania  bez niego..ułatwia mi codzienne życie, przy dużym psie i małym dziecku a także ciągłej pracy nie muszę się martwić o czystość ponieważ mój kolega pomaga mi i wyręcza . Wystarczy nacisnąć „rozpocznij czyszczenie „ i to tyle z mojego wysiłku . Jestem wdzięczna 🌸
SO678803 58 Piętro
Wprost i bez ogródek, cieszę się ze mam robota od was. Wielokrotnie nagle dowiadywałem się że za godzinę czy dwie mam gości. Dom duży, gdzie kurze zetrzeć, poukładać, pozbierać rzeczy z podłogi i jeszcze odkurzać czy myć podłogę. Polecenie do Google home żeby odkurzył i miłował po kolei pomieszczenia w których jestem niejednokrotnie uratowały mi sytuację. Zawsze czysto i pachnąco. Wspaniale że jesteście / wcześniej miałem Xiaomi i roombe, żadne nie dorównuje funkcjonalnością
Klaudia 68 Piętro
Serdecznie polecam robota sprzątającego! Mam więcej czasu dla siebie☺️
UM461026 78 Piętro
U mnie Dreame to codzienny ratunek. Przy dzieciach i piesku to wieczny bałagan, czasem mam wrażenie, że sprzątam bez przerwy. Najbardziej doceniam momenty, kiedy mogę włączyć odkurzacz, a sama zrobić kawę albo pobawić się z dziećmi. Kilka minut i podłoga znów jest czysta. Wtedy naprawdę myślę: jak dobrze, że go mam. Małe ułatwienie, a robi ogromną różnicę w codziennym życiu.

NR875960 88 Piętro
Póki co mój "Alfred" działa bezbłędnie ułatwia codzienne czynności.goraco polecam

RZ216822 98 Piętro
Ile czasu susza sie mopy w dreame d20? Czy mozna jakos skonczyc te suszenie?
Dzień dobry. Opcję regulacji czasu suszenia znajdziesz w Ustawieniach – Ustawienia stacji bazowej. Możesz również wyłączyć funkcję automatycznego suszenia i ręcznie wyjąć mop i worek na kurz, aby wyschły na powietrzu po zakończeniu samoczyszczenia.
NR875960 108 Piętro
Super sprzet i możliwości
KrzysztofS 118 Piętro
Ogólnie to mój Dreame chula dzień w dzień
OsA 1 Piętro
Nie dział aplikacja a dokładnie jak wchodzę w ikonkę robota żeby zobaczyć mapę/ ustawienia wyświetla się błąd jak na zdjeciu
Wygląda na to, że obraz nie przesłał się. Proszę opisz stronę, która nie działa prawidłowo, lub ponownie załącz link, abyśmy mogli Ci pomóc.
YV307827 2 Piętro
Powinna Być w aplikacji możliwość zmiany trybu pracy bez przerywania zadania
Zgadzam się z uwagami
Dzień dobry, dziękujemy za przekazane uwagi. Zostaną one przekazane do odpowiedniego działu.
Dokładnie tak brak możliwości np dodania pomieszczenia w trakcie sprzątania trzeba przerwać wszystko i prawie robot musi wrócić na bazę dopiero można wystartować od nowa
GM973837 3 Piętro
Jestem osobą niepełnosprawna, Dream x50 ułatwia mi na codzień życie i dzięki niemu nie musze sie martwić o porządek w domu.
OU518066 4 Piętro
Moja przygoda z Dreame zaczęła się ww wrześniu,to było odkrycie!!!!
Mam więcej czasu dla rodziny.
Traktuje mój Dreame bardzo osobiście ma na imię Gerwazy,
Mój przyjaciel jest niezastąpiony ,pomaga w utrzymaniu czystości …mam pieska ,kanarki i papugi.
Dziękuję za wsparcie !!!
PI608392 5 Piętro
Robota Dreame mam od listopada 2025r.Wspaniałe urządzenie, ktòre zaoszczędza mi sporo czasu,który mogę poświęcić na inne rzeczy.Wspaniale się sprawdza,czyści jeśli ktoś ma pieska w domu.W okresie gdy zwierzaczek gubi sierści naprawdę robi super robotę.Polecam w 100% a tym osobom ktòre się wąchają z zakupem to naprawdę niech uwierzą nie będą żałować.
Beatka 6 Piętro
To szczęście kiedy słyszę 'rozpocznij czyszczenie' 🥰
Beatka 7 Piętro
2h czasu który mogę spędzić na czytaniu książki i piciu kawki 🥰

PD199732 9 Piętro
Moja Pani domu czyli Dreamer super się sprawdza i dużo pomaga w codziennym sprzątaniu zwłaszcza jak się ma kota.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy