PW966046

Szczotka boczna

Mam problem, dziś nagle robot x40 ultra complete, odkurzając co jakiś czas krzyczy że nawinęło mu się coś na szczotkę i żeby to wyczyścić. Fakt za pierwszym razem była obrączka z włosów, wyczyściłam, ale za 5 min znowu to krzyknął, znowu zdemontowałam ale było czyste, przy kolejnym razie wymieniłam szczotkę, mimo że do pełnego zużycia było jeszcze 66%. Niestety nadal się co jakiś czas zatrzymuje i krzyczy żeby ją wyczyścić. Jak to naprawić?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

1 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dziękujemy za kontakt. Sugerujemy zdemontowanie szczotki i sprawdzenie, czy w jej wnętrzu nie ma żadnych ciał obcych. Jeśli robot nadal będzie alarmował, prosimy o wyłączenie robota i stacji bazowej na 30 sekund, a następnie ponowne ich uruchomienie. Jeśli alarm będzie się powtarzał, należy sprawdzić, czy w łożyskach silnika nie zaplątały się drobne włókna; w takim przypadku zalecamy oddanie urządzenia do serwisu.https://dreame-ws.fscloud.com.cn/t/dreameinternational/wss/index.html#/home

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy