SQ508665

Podwojna mapa

Qitam co moze byc przyczyna dublowania pokoji i nie pokazywania scian w l20 , a l10 ma wszystko tak jak tzrrba

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

6 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Jeśli styl mebli, ich rozmieszczenie, ościeżnice, ściany itp. są zbyt podobne, może to spowodować błędy w zagospodarowaniu przestrzennym. Sugerujemy zmianę nazwy obecnego obszaru lub ponowne połączenie i podział pomieszczeń rodzinnych. Dodatkowo, jeśli nie jesteś zadowolony z obecnej mapy, możesz ją również narysować od nowa.
SQ508665 2 Piętro Inicjator wątku
Witam
To nie jest problem z podłogach i ścianami od dłuższego czasu mam l10 tu nie było żadnego problemu wszystko było ok zakupiłem jeszcze l20 i po aktualizacji zaczęły dziać sie cuda dublować ścian i takie inne .
Usunąłem oba roboty skasowałem aplikacje zainstalowałem ponownie , pierwsze uruchomiłem l10 było ok później l20 pierwsze sprzątanie mapa ściany przedmioty ok ustawione na nocne sprzątanie a tu rano poatzre i znowu nowe ściany pokoje nie istniejące (.
Myślałem że to problem l20 ale nie bo też ściany pokazały sie w l10 i sądzę że to nie problem robota tylko ostatniej aktualizacji
SQ508665 3 Piętro Inicjator wątku
To sa te same pomieszczenia

SQ508665 4 Piętro Inicjator wątku
20 drame te same pokoje

SQ508665 5 Piętro Inicjator wątku
L10 pokoje

SQ508665 6 Piętro Inicjator wątku
L10 pokoje

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy