Dreame Forum

📌 Zasady Forum Dreame Polska (Proszę przeczytać przed zamieszczeniem postu!)

Witamy na oficjalnym Forum Dreame w Polsce! Aby zapewnić przyjazną i informacyjną społeczność, prosimy o przestrzeganie tych prostych zasad:
1. Bądź szanowany
- Traktuj innych z życzliwością i uprzejmością.
- Żadne mowy nienawiści, dyskryminacji ani nękania nie są dozwolone.
2. Pozostań w temacie
- Proszę, aby dyskusje dotyczyły produktów Dreame i pokrewnych tematów (np. roboty sprzątające, odkurzacze bezprzewodowe, wsparcie produktowe, akcesoria).
- Posty nie na temat mogą zostać usunięte.
3. Brak spamu i reklam
- Nie publikuj reklam komercyjnych ani linków partnerskich.
- Powstrzymaj się od wielokrotnego publikowania tych samych treści.
4. Używaj odpowiednich kategorii
- Publikuj w odpowiedniej sekcji (np. Recenzje).
- To pomaga wszystkim łatwiej znaleźć informacje.
5. Szanuj prywatność
- Nie publikuj danych osobowych (swoich ani innych), takich jak numery telefonów, e-maile czy adresy.
6. Zgłaszaj problemy
- Jeśli zobaczysz spam lub obraźliwą treść, skorzystaj z funkcji zgłaszania lub powiadom moderatorów.
🚨 Naruszenie tych zasad może prowadzić do ostrzeżeń, usunięcia postów lub banów. Utrzymajmy forum pomocnym i pełnym szacunku dla wszystkich użytkowników Dreame w Polsce!
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

12 Komentarz

UR920596 1 Piętro
Witam wszystkich
IY986528 2 Piętro
Twój kot kupowałby szczotkę do sierści- jest rewelacyjna!
NM162153 3 Piętro
Pochwalony
BR478041 4 Piętro
Witam, dreame x50 podczas mocowania nie dodaje wody i zamiast mocowałam poleruje ktoś ma jakiś pomysł ??
RN375120 5 Piętro
Witam. Robot a1pro wypadl poza strefe. Dalem go do bazy ale jest caly czas online i nie da sie go wlaczyc. Tzn w trakcie wpisywania pinu robot sie wylacza.
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=11

Witamy! W sprawie problemu z robotem a1pro prosimy o kontakt poprzez [wsparcia]. Nasz zespół chętnie pomoże w rozwiązaniu problemu. Dziękujemy za współpracę!

TQ170662 6 Piętro
Super. Cieszę się, że stworzyliście takie forum dla polskich użytkowników 💪🏻🔥
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze forum jest dla Ciebie wartościowe. Nie wahaj się zgłaszać, jeśli będziesz potrzebować pomocy. 💪

UT555286 7 Piętro
Witam dlaczego l20 nie Wysowa mopa pomimo że ma zaznaczone
HS154388 8 Piętro
Jestem nowym użytkownikiem Dreame x40 ultra, witam wszystkich użytkowników Dreame, mam nadzieję że moja przygoda z Dreame bedzie pozytywna. Pozdrawiam
NV668304 9 Piętro
X40 Master to mój 4 robot i ten właśnie spełnia moje wyobrażenie o bezobsługowym robocie. Ŕożni się znacznie od L10S ultra. To fantastyczne jak firma intensywnie rozwija swoje roboty. 2 lata to przepaść

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy