JI306896

Nowe urządzenie - stscja wyłącza się sama podczas ładowania urządzenia

Witam. Kuoilem nowe urządzenie Dreame L10S ultra gen 2. Podczas pierwszego ładowania, stacja się świeci ikonka na robocie miga, jednak po jakimś czasie stacja i robot się wyłączają. Czasem to po 20% czasami po 5%. Czy miał ktoś podobny problem?

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Sugerowane kroki dochodzeniowe (do wdrożenia krok po kroku)
1. Sprawdź, czy połączenie zasilania stacji bazowej jest prawidłowe.
Upewnij się, że oba końce kabla zasilającego stacji bazowej są prawidłowo podłączone (gniazdo ścienne + tylna ścianka stacji bazowej).
Jeśli stacja bazowa nie ma stabilnego źródła zasilania, robot nie będzie mógł się prawidłowo ładować i może się automatycznie wyłączyć po przerwaniu ładowania.
2. Sprawdź, czy podstawa urządzenia i płytka ładująca hosta nie są zakurzone. Zakurzone powierzchnie mogą powodować nieprawidłowe ładowanie. Przed użyciem należy je przetrzeć.
3. Sprawdź, czy urządzenie jest prawidłowo zadokowane. Możesz spróbować ręcznie ustawić urządzenie przed stacją bazową. Urządzenie automatycznie uruchomi ładowanie i dokowanie.
4. Przed ładowaniem spróbuj ponownie uruchomić urządzenie lub wymusić wyłączenie.
5. Może Pan/pani podać pokrywę robota i znajdź mały otwór (przycisk resetowania). Następnie proszę wbijaj igłę w przycisk przez 5 sekund, aż usłyszy Pan/pani sygnał dźwiękowy.
Jeżeli powyższe środki okażą się nieskuteczne, prosimy o kontakt z sprzedawcą / do serwisu https://dreame-ws.fscloud.com.cn ... ss/index.html#/home
QA268226 2 Piętro
Czym najlepiej czyścić elementy optyczne robota?? Mikrofibra??
SN946762 3 Piętro
Mój właśnie też od 2 dni do tego gubi mopy a nie prawidłowy poziom wody już mnie wkurwia.
Ogóle dałeś dupy z zakupem nie polecam gówna,  mój już w śmiech. Po świętach kupię sobie nowego ale nie będzie do chińskie  guwno dreem
ME609057 4 Piętro
Witam mam pytanie odkurzacz przestał wciągać śmieci podczas odkurzania

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy