Bartek

L10s ultra gen 2

Dzień dobry od niespełna dwoch miesiecy używam powyższego odkurzacza. Po kilkunastu czyszczeniach miałem wreszcie zoptymalizowaną mapę domu. Dzisiaj po włączeniu aplikacji okazało się że nie ma aktualnej mapy ani map zapasowych. Wszystko trzeba zaczynać od nowa. Czy to normalne zachowanie? Z czym jest związane? Z aktualizacją? Jak tego uniknąć w przyszłości. To poważna wada. Czy da sie zapisywać backup map lokalnie w pamięci telefonu? Jest inny sposob odzyskania backapów? Prosze o odpowiedź. W zalaczniku przesyłam tworzoną mapę z historii odkurzania.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dziękujemy za kontakt. Mapa robota jest przechowywana w aplikacji. A Niektóre błędy oprogramowania sprzętowego/firmware'owego lub niekompatybilność wersji mogą również powodować błędy zapisywania mapy, jej resetowanie lub utratę kopii zapasowej.
Naszym zdaniem należy sprawdzić, czy stacja bazowa znajduje się w stabilnym miejscu. Aplikacja ma funkcję „przywróć ”na "Edycja mapę", może Pan/Pani spróbować przywrócić poprzednią mapę.
Jeśli robot często gubi mapy, może to być spowodowane problemem sprzętowym, takim jak uszkodzona płyta główna. Zalecamy oddanie urządzenia do serwisu. https://dreame-ws.fscloud.com.cn ... ss/index.html#/home
Bartek 2 Piętro Inicjator wątku
Witam. Porażka. Po raz kolejny mapa zginęła. To już przesada nie wyobrażam sobie konfigurować mapy co tydzień lub częściej. Stacja bazowa jest w odległości 3m od rutera. Nie wiem jaki to ma znaczenie skoro map jest przechowywana w aplikacji. Tak jak pisałem nie da się przywrócić mapy w aplikacji ponieważ jakakolwiek mapa w aplikacji przestaje istnieć. Proszę o konkretne rozwiązanie problemu.
Bartek 3 Piętro Inicjator wątku
Poniżej zrzut ekranu

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

ZM417392 4 Piętro
Witam już drugi raz brudna woda pozostaje tacce,a nie wylewa się do zbiornika. Czyściłam ale może coś pominęłam. Proszę o pomoc

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy