QF997032

[X50 Ultra] Kiepska kontrola jakości u producenta i długi serwis

Kiepsa kontrola jakości u producenta. Po rozpakowaniu robota już przy pierwszym załaczeniu wywalił błąd wewnętrzny -89. Brak możliwości jego zdekodowania, aplikacja nic wiecej nie mówi i nikt nie wie co to znaczy. W trakcie serwisu możesz śledzić stan na portalu, który stale się zawiesza i cześciej nie działa niż działa - to dodatkowo bardzo źle świadczy o producencie. Jestem pełen obaw co wróci z naprawy, bo zwrotu nie chcą przyjąć pomimo, że od samego początku o to wnioskuj, bo produkt był wadliwy od pierwszego załączenia. Oczywiście w sklepie nie załączysz więc kupujesz kota w worku a później masz problem bo już rozpakowałeś i załaczyłeś.

Oddano do naprawy. Płacisz za urządzenie abstrakcyjne 1000Euro a następnie masz problem, bo musisz te kilogramy ponownie spakować, wysłać, żona dalej jeździ na ręcznym mopie i się z produktu nabija a ty czekasz 3 tygodnie może dłużej aż ci naprawią, niby nowy produkt. Obawiam się, że w serwisie tak mi go załatwią, że pewno padnie jak tylko się gwarancja skończy. Katastrofa - nie polecam tego produktu...chyba, że lubisz mieć problemy. Ja już czekam od wysyłki na naprawę od 18 dni.

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy