UF848302

Aqua 10 Ultra roller

Od nowości robot nie opróznia mi pojemnika na brudną wode znajdującą sie w robocie. Mam go 4 dni i w pierwszy dzień mi sie zbiorniczek zapełnił więc oprózniłem go ręcznie ale wiem że powinien to robić sam autoamtycznie. Teraz on wyjezdza ze stacji daje komunikat że zbiornik na brudną wode w robocie jest pełny, zawraca i probuje oprózniac nastepnie wyjezdza i znowu to samo. Po 3 probach staje z blędem i mruga na czerwono. Jak opróznie recznie to moge zmywac podłoge dopoki znowu sie nie napełni. Zauważylem w stacji że tam jest chyba taki bolec co powinien naciskac guzik i oprózniać mi ten zbiorniczek za kazdym razem jak jest w stacji. U mnie ten bolec jest jakby wcisniety. I teraz nie wiem czy to tak powinno wygladac czy to sie wysywa i naciska. Czy ktoś moglby zerknac do swojej stacji i napisac jak to uwas wygląda?

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

2 Komentarz

UF848302 1 Piętro Inicjator wątku
Dzwonilem na Infolinie sami umraińcy ledwo rozumieją. Pani mówi jak nie działa to trzeba odesłać no i jest rozwiązanie na każdy problem. Nie chce mi sie pakować nowego robota więc sam znalazłem rozwiązanie. Przykleiłem małego wkręta do metalu na gorący klej. Jeszcze musialem go skrócić ale działa. Odkurzacz za kazdym razem jak wjezdza do bazy spuszcza wode ze zbiorniczka i w koncu moge go używać bezobsługowo. Szkoda że tak nie jest od nowości.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Dreame Wsparcie 2 Piętro
Dziękujemy za kontakt. Na podstawie przesłanych zdjęć zalecamy oddanie urządzenia do serwisu. https://dreame-ws.fscloud.com.cn ... ss/index.html#/home

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy