tomekbarlog

Jak dodać połączyć aplikacje Dreame z Google Home?

Cześć,
Jak poprawnie podłączyć aplikację Dreame do Google Home? Za każdym razem jak wpisuje email/Dreame ID + hasło (po wybraniu w Google Home, dodaj urządzenie, dodaj połączoną usługę Dreame SmartHome) wyskakuje komunikat: nie udało się połączyć z Dreame SmartHome...

Ktoś miał podobny problem?
Jakieś rozwiązanie?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

7 Komentarz

AK016337 1 Piętro
Też tak miałam ale u mnie czasami jest słaby internet,po paru próbach dopiero się udało.Ja nie rozumiem dlaczego po paru miesiącach użytkowania zniknęła mi mapa i wszystkie ustawienia , musiałam zrobić od początku ! W roombie s9+ tak nie było !zastanawiam się czy ta sytuacja będzie się pojawiać co jakiś czas ? Jak tak to coś nie bardzo jest z tą aplikacją.
PS.czy ktoś odpowiada na te problemy ?!
PP054040 2 Piętro
Również nie mogę się połączyć z Google home najpierw niby łączy a później wyskakuje komunikat  że coś poszło nie tak i że jednak nie połączono
Tak to właśnie u mnie wygląda, za każdym razem.

IE664073 3 Piętro
U mnie to samo użytkownik IE 664073
AK016337 4 Piętro
Musicie próbować do skutku albo zresetować WiFi,mój na razie działa…
Dreame Wsparcie 5 Piętro
Dziękujemy za kontakt. Może to być spowodowane niewystarczającą obsługą danego typu urządzenia lub problemem z serwerem.
Może Pan/Pani ponownie połączyć aplikację, czyszcząc pamięć podręczną aplikacji/ponownie ją autoryzując.
Wyczyść pamięć podręczną aplikacji Google Home
Odinstaluj i ponownie zainstaluj Dreamehome, a następnie odłącz usługę Dreame od Google Home i połącz ją ponownie.
Będziemy dalej udoskonalać tę funkcję, aby zapewnić lepsze doświadczenie.
Nie działa dalej niestety po zrobieniu tych wszystkich kroków.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy