WM939677

Aqau 10 ultra roller Błąd pokrywy mopa

Przy dokonaniu robot zgłasza błąd pokrywy mopa. Urządzenie ma 2 dni. Nic nie blokuję mopa

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

YA448749 1 Piętro
U mnie jest to samo, błąd pojawił się kilka dni po zakupie, sądziłam że to jakaś jednorazowa sytuacja albo coś faktycznie podeszło i zablokowało w jakiś sposób, ale błąd się powtarza czasami kilkakrotnie podczas jednego sprzątania … dramat.
Dreame Wsparcie 2 Piętro
Dziękujemy za kontakt, proszę wykonać poniższe kroki:
1. Wyjmij pokrywę, przetrzyj dokładnie styki, zawiasy i miejsca montażu — usuń kurz, włosy, pył lub inne drobne przedmioty.
2. Zamontuj pokrywę ponownie — upewnij się, że słyszysz „kliknięcie ”, czyli że pokrywa została prawidłowo zablokowana. Sprawdź, czy jest stabilna, nie rusza się.
3. Odłącz stację bazową na 30–60 sekund, a następnie podłącz ponownie — czasami reset sprzętu kasuje błędny stan detekcji.
4. Jeżeli pomimo tych działań nadal pojawia się ten sam błąd — prawdopodobnie występuje wada mechaniczna lub elektroniki (czujnik / micro-switch / moduł detekcji). W takim przypadku prosimy do serwisu. https://dreame-ws.fscloud.com.cn ... ss/index.html#/home
DQ535118 3 Piętro
Try putting some candle wax where I draw red line. There is small runner which, in my case, when dirty gives a lot of friction and blocks the cover. Wax will make it a bit more slippery. It works for me for some time already though I expect this will be needed every few weeks as the design is simply poor in this place.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DQ535118 4 Piętro
Ah, polski
Trochę wosku ze świecy na plastikowej prowadnicy u mnie poprawiło sytuację.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy