IV260363

Odkurzacz roznosi brud

Dzień dobry,
Zakupiłam DREAME L10S Ultra Gen 2 i przez ostatnie 3 czyszczenia urządzenie nie zbiera dokładnie brudu (okruchy itp.) oraz rozsypuje je podczas sprzątania.
Mam wrażenie jakby zebrany brud nie był do końca zasysany do worka. Worek wymieniony na nowy.
Jak mogę uruchomić w urządzeniu funkcje czyszczenia zbiornika z urządzenia albo w inny sposób pozbyć się zalegającego brudu.
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

2 Komentarz

LM436640 1 Piętro
Witam mam ten sam problem i nie mogę odnaleźć jak to poprawić ...najwyżej zwrócę
Dreame Wsparcie 2 Piętro
Dziękujemy za kontakt, prosimy spróbować poniższych kroków: to często pomaga przywrócić prawidłowe działanie urządzenia.
1. Ręczne opróżnienie i czyszczenie pojemnika
Otwórz klapę robota i naciśnij zatrzask kosza na kurz (bin clip), aby wyjąć dust bin.
Otwórz pokrywę pojemnika i wyrzuć kurz do śmieci.
2. Sprawdź ustawienia auto-empty i procedurę stacji dokującej
Upewnij się w aplikacji, że funkcja „auto-empty” (automatycznego opróżniania) nie jest wyłączona. Jeśli jest wyłączona — stacja nie opróżni dust-bin automatycznie. (Ustawienia-Nastawy stacji dokującej-Auto-opróżnianie)
3.Jeśli pojemnik na kurz nadal nie jest opróżniany — lub kurz nadal zostaje albo rozsypuje się podczas sprzątania — wykonaj pełną ręczną konserwację. Sprawdź kanały powietrzne w stacji i robocie — czy nie są zatkane (np. włosami, pyłem), bo to często blokuje ssanie.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy