DY554018

[Aqua 10 Ultra Track] Problem z detergentem

Pomimo ustawień w aplikacji, że sprzątanie i czyszczenie mopa powinno odbywać się z użyciem detergentu to według mojego mniemania robot nie pobrał ani 1ml detergentu. Nie widzę też, żeby w zużyciu akcesoriów w aplikacji był widoczny ten zbiornik na detergenty. Co zrobić w takie sytuacji? Ostatnio edytował(a) DY554018 w dniu 2025-11-22 22:25
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

15 Komentarz

RK039580 1 Piętro
Czy udało się rozwiązać problem? U mnie jest podobnie.
Niestety nie, próbowałem różnych opcji w ustawieniach i ciągle poziom płynu jest na takim samym poziomie. Sprawdzałem silniczki pompki tych detergentów podpinając je pod 12v i działają ok.
Mateusz Siedlec 2 Piętro
U mnie to samo. Myje tylko wodą, nie zużywa płynu. Co ja to serwis?
damcyk 3 Piętro
On tak mało pobiera, jak umyje podłogę to wyciągnij zbiornik że zużyta wodą, potrzasnij i jak pojawi się piana to znaczy że używa
Ale to musi naprawdę, naprawdę mało pobierać tej wody. Fakt, że jakieś bąbelki pojawiają się po myciu w zbiorniku na brudną wodę.
damcyk 4 Piętro
Ja przez 3 miesiące jescze nie dolałem nic
damcyk 5 Piętro
Jescze sprawdź jak wejdziesz w dokuj czy zbiornik na płyn jest zainstalowany. Gdyż czasami pisze błąd
FN907856 6 Piętro
A mój robot nawet jakby wody nie pobierał, jeździ w kółko z mopami potem he pierze, a podłogi brudne
EQ487140 7 Piętro
Ten robót jest jakiś nieudany. U mnie również nie pobiera środka B dla zwierząt. Po mopowaniu podłoga nieprzyjemnie pachnie i klei się.
Środka A lekko ubyło w B jest tyle co wlałem dwa miesiące temu.
BL528795 8 Piętro
Mam dokładnie ten sam problem, robót nie pobiera  detergentów. Wyjmowałem i wkładałem pojemnik, ale nic się nie zmieniło.
FJ842889 9 Piętro
Mam ten sam problem. Podłoga brzydko pachnie po myciu, mimo że mop wymieniany średnio raz na tydzień. Ze zbiornika nie ubyło ani A ani B.
12Następna strona

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy