Asia

Nie pobiera plyn do mycia

Prodze o rade. Ponad miesiac użytkuję mojego robota( Dreame Aqua 10) a zbiornik z płyn myjacy wcale nie ubywa może ktoś poradzi jak może być powód. Dziekije Tomasz
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dziękujemy za kontakt.
Proszę postępować zgodnie z poniższymi krokami, aby zapewnić prawidłowe działanie:
1. Sprawdź, czy funkcja automatycznego dodawania detergentu jest włączona. Jeśli nie, proszę ją włączyć, a następnie przystąpić do mycia nakładek na mopa. Po myciu wstrząsnij brudnym zbiornikiem i sprawdź, czy znajdują się w nim bąbelki. Jeśli bąbelki są obecne, oznacza to, że baza automatycznie dodała detergent.
2. Zdejmij pojemnik na detergent i energicznie nim wstrząśnij, mając w nim detergent czyszczący. Jeśli z oznaczonego miejsca wydobywa się ciecz, oznacza to, że funkcja automatycznego dodawania detergentu działa prawidłowo.
3. Sprawdź, czy stacja bazowa rozpoznaje pojemnik z roztworem czyszczącym.
YH493094 2 Piętro
Mam podobny problem , zauwazylam ze woda brudna po sprzataniu sie nie pieni.  Nawet uzupelnilam plyn do pelna ale nadal nic i wydaje mi sie, ze odkurzacz nie pobiera plynu. Model L10S ultra gen2. Co moge zrobic? Wasze instrukcje powyzej przetestowane i nic
HO164054 3 Piętro
Ja mam taki sam problem z L20 zauważyłem że nie rozpoznaje czy ma włożona kasetę z detergentem, problem jest od momentu zakupu.
XJ188982 4 Piętro
Mam taki sam problem w x40 ultra, czy ktoś rozwiązał już ten problem

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy