DU448812

Dreame aqua 10 oszalał

Drugi dzień działania robota i już przestał normalnie się zachowywać. Zamiast jeździć do przodu jeździ do tyłu, obija się o przeszkody bo ich nie widzi. Żaden reset nie pomaga. Miał być taki fajny, a dreame jak zawsze robi niespodzianki dla użytkowników.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

FY247759 1 Piętro
Mam Dreame L10s Ultra już prawie 10 miesięcy. Do wczoraj było wszystko ok. aż nagle podczas zakończenia czyszczenia zaczął się kręcić,  nie wracał do bazy, nie jeździł płynnie tylko zatrzymywał się.  Jak sama zaniosłam go do bazy i ponownie włączyłam odkurzanie to wyszedł ale zupełnie nie słuchał poleceń i pchał się do bazy.
Nie wiem co mam zrobić,  gdzie się zgłosić po pomóc.
A propos: już go resetowałam.
Prosimy o oddanie sprzętu do serwisu. https://dreame-ws.fscloud.com.cn/t/dreameinternational/wss/index.html#/home

ND650890 2 Piętro
Proszę spróbować przeczyscic czujniki i kamerki w aplikacji jest podgląd co do czystości czujników i kamer
Dreame Wsparcie 3 Piętro
Dziękujemy za kontakt. Zauważyliśmy na filmie, że szafka za robotem ma mniej więcej taką samą wysokość jak sam robot. Możliwe, że robot zidentyfikował ten obszar jako niski, dostępny punkt podczas mapowania. Funkcję antykolizyjną można włączyć w oprogramowaniu (Ustawienia – Ustawienia czyszczenia podłogi – Tryb unikania zderzeń). Należy pamiętać, że w tym trybie zasięg czyszczenia może być mniejszy.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy