KF020205

konkurs listopadowy

W dużej rodzinie bałagan nie znika,on po prostu zmienia właściciela.
A odkurzacz? To u nas jak najmłodsze dziecko. Bo jako jedyny chodzi po domu, jęczy, robi chaos, plącze się pod nogami i wszyscy udają, że go nie słyszą, żeby tylko nie musieć brać spraw w swoje ręce.
Jestem matką czwórki dzieci, tu grafik obowiązuje tylko rozgardiasz, bo tylko bałagan codziennie wywiązuje się ze swojego zadania. Ma być i jest!
Ostatnio zastanawiałam się czy odkurzacz można zameldować bo częściej go widzę niż dwójkę moich nastolatków. Karty dużej rodziny mu nie założą...pytałam ale meldunek, kto wie? Póki kieszonkowego nie woła to mój ulubiony lokator.
W naszej rodzinie sprzątanie to sport ekstremalny,zanim skończysz jeden pokój, reszta domu gra przeciwko tobie. Dlatego więc na Black Friday chciałabym posiadać lepszą wersję Dreame... taką która sama pomoże i nie będzie oczekiwać, że wezmę ją pod rękę i pokaże gdzie posprzątać. Oj jak ja marzę żeby ktoś zdjął mi z barków choć ten jeden obowiązek i po prostu jeździł po domu zabierając z niego wszystkie smutne, porzucone śmieci.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy