JV622684

konkurs DREAME BLACK FRIDAY

Podczas Black Friday najbardziej ucieszyłbym się z odkurzacza piorącego. Aktualnie przy dwójce małych dzieci, psie i kocie...i pracy na półtora etatu,czas stał się towarem luksusowym. O sobie nie pamiętam, pewnie obchodzę urodziny i imieniny ale tylko wtedy kiedy ktoś mi przypomnieć. Kalendarz wypełniony po brzegi. Spraw do załatwienia, miejsc do odwiedzenia, wizyt u pediatrów i innych specjalistów od groma. Kiedy więc zadbać o swoj relaks, jak wraca się do domu, który krzyczy od wejścia .
." żądam przywrócenia mi ustawień fabrycznych"...o kurz się jeszcze nie potykamy ale kwestia czasu. Sprzątanie to kolejny parszywy złodziej, a przecież można byłoby uszczknąć tu czegoś dla siebie, zamiast prać dywany różnymi detergentami, niszcząc dłonie i kręgosłup, może szybko uporać się z praniem, tęsknym wzrokiem spoglądających tapicerek czy dywanów. Dla mnie spełnienie marzeń...i dla żony wytchnienie od kolejnego przykrego obowiązku.

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy