JE389723

Owczarek vs czysta podłoga

Gdybym miała możliwość wybrania jednego produktu marki Dreame na Black Friday, bez wątpliwości zdecydowałabym się na bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame H15 Pro, który również mopuje. W moim domu już znajduje się robot Dreame L10s Ultra Gen 2, który porusza się, myje podłogi i udaje, że ma wszystko pod kontrola, ale potem pojawia się mój owczarek i rozkręca zabawę: „sierść? wszędzie piasek? nie ma sprawy bałagan? zawsze obecny.  😂
Robot dobrze wykonuje swoją pracę, lecz nawet on ma swoje ograniczenia 🙈 zwłaszcza kiedy mój owczarek postanawia, że nadszedł idealny moment, żeby zrzućić połowę swojej sierści.
I tutaj z pomocą przychodzi H15 Pro, cała w białej (lub przynajmniej czystej) kolorystyce: mocne ssanie, mopowanie i doskonałe sprzątanie trudno dostępnych miejsc. To byłby mój sprzęt „do specjalnych misji”, bowiem mój pies traktuje sprzątanie jak ekstremalne wyzwanie. A ja pragnęłabym przynajmniej raz wygrać tę bitwę o podłogę.🏆

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy