RW007537

Chaos w biały dzień

Black Friday? Tylko z Dreame H15 Mix!
Pozwólcie, że przedstawię wam scenę z mojego życia, którą codziennie sponsoruje… CHAOS

Mam dwa koty, które mają wbudowaną funkcję „wyścigi nocne turbo”. Do tego dziecko, które uważa, że najlepszym miejscem na zabawę ciastoliną jest oczywiście podłoga, mąż gdy wraca do domu na butach ma więcej błota niż w błotnym SPA, i ja – królowa kuchni, która akurat w tym dniu trzyma w rękach słoik z kompotem.

I wtedy zaczyna się film akcji:
Koty przelatują mi między nogami- ja tracę równowagę- kompot robi efektowny splash na kafelkach.
Jeden kot dopada drugiego- kłaki unoszą się w powietrzu jak konfetti.
Mąż wbiega, żeby uspokoić towarzystwo- błoto na podłodze, na dywanie, na wszystkim. A wisienką na torcie jest: rozdeptana ciastolina.

Totalny Armagedon, prawda?

Ale wtedy… wchodzi ON!
Cały na czarno. Agent czystości. Pogromca chaosu. Dreame H15 Mix, mój przyszły bohater Black Friday. W dwie sekundy ogarnąłby tą totalną demolkę: kompot, błoto, koci puch...  wszystko zniknęłoby jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, tylko że elektrycznej.

A najlepsze?
Jest tak multifunkcyjny jak ja!
Gdy kot uzna, że łóżko to najlepsze miejsce na zostawienie kłaczków- nie ma problemu.
Gdy żwirek zacznie turystycznie zwiedzać mieszkanie- też sobie poradzi.
Jest kompaktowy, skuteczny i zostawi mi jeszcze miejsce na kolejny drapak dla moich aniołków 😇

Dlatego Black Friday należy do Dreame H15 Mix. I chyba tylko on jest gotowy na poziom chaosu, który nazywamy „normalnym dniem”.

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy