Eveline

Black Friday z Dreame

Wiecie, co najbardziej mi się marzy na Black Friday? Robot sprzątający, najlepiej Dreame Matrix 10 Ultra.❤️ Ten sprzęt naprawdę ułatwiłby mi życie, ponieważ uwielbiam, gdy w domu jest czysto, pięknie i lśniąco. Tylko moja kicia Mila nie do końca podziela moje poglądy. Uwielbia rozrzucać wszędzie kłaczki, karmę i zabawki. Ona zdecydowanie nie lubi takiej czystości jak ja.
Myślę też, że Mila🐈 bardzo by się ucieszyła z takiego nowego „kolegi”, który pomagałby mi ogarniać jej mały bałagan.
Właśnie dlatego Dreame Matrix 10 Ultra ogarnąłby całe mieszkanie, kiedy nie ma mnie w domu. To byłoby dla mnie ogromnym ułatwieniem, zwłaszcza że mam w planach drugiego kotka, przyjaciela  dla Mili.
Już posiadam odkurzacz pionowy Dreame R20  jest po prostu świetny. Nic mu nie mam do zarzucenia; to idealny pomocnik, jeśli chodzi o sprzątanie.
Ogólnie jestem ogromną fanką marki Dreame😍. Chciałabym mieć wszystko, co tylko się da: odkurzacze, roboty, kosiarki, sprzęty do domu i beauty. Ostatnio kupiłam sobie suszarkę Dreame Pocket,jest idealna! Kolejny pomocnik, tym razem już nie w sprzątaniu, lecz w ogarnianiu siebie i dbaniu o siebie.
No i podsumowując, nie ukrywam, byłabym bardzo szczęśliwa, jeżeliby przeszłam do finału i mogła walczyć o wygranie jednego z tych pięknych oczyszczaczy powietrza.
P.S Fota Mili kiedy usłyszała o moich planach 😂😉
Ostatnio edytował(a) Eveline w dniu 2025-11-19 18:31

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy