JA801157

Kwiatki, Zuzka, ja i oczyszczacz powietrza Dreame H40 = WNM

Najbardziej chciałabym właśnie oczyszczacz powietrza Dreame H40 i mam świetne argumenty, dlaczego przydałby się właśnie mi!
Po pierwsze jestem wielką fanką kwiatków i w salonie posiadam ich dość dużą kolekcję. Zimą moje rośliny są dla mnie szczególnie ważne - poprawiają mi nastrój i przypominają, że wiosna w końcu wróci. Niestety ta pora roku jest też dla nich najtrudniejsza, między innymi dlatego, że powietrze w mieszkaniu jest wtedy suche. Zwykłe nawilżacze pomagają tylko trochę, dlatego potrzebuję oczyszczacza powietrza z funkcją nawilżania. To pomoże mi utrzymać moje egzotyczne rośliny w lepszych warunkach, co z kolei pozytywnie wpłynie na mnie. Wszyscy szczęśliwi!
Dodatkowo, w zeszłym miesiącu przygarnęliśmy kotkę Zuzkę, która dotychczasowe życie spędziła na dworze. Mała jest niesamowita - lubi mizianie, kocha jedzenie i spanie. Niestety, uwielbia też chadzać do kuwety w najmniej odpowiednich momentach. Zaczynam spotkanie? Kotka wstaje i przeciąga się zwiastując wycieczkę tam, gdzie kot chadza piechotą. Skończyliśmy gotować obiad i właśnie zasiadamy do stołu, żeby jeść? Kotka już kręci się przy kuwecie. Mimo stosowania węgla aktywnego niestety zapach roznosi się momentalnie. Ratunkiem przed zapachem byłby właśnie oczyszczacz powietrza.
Sami widzicie, że konkurs jest skrojony pod moje potrzeby. Nie tylko ja, ale i mąż, Zuzka oraz kwiatki - wszyscy bylibyśmy przeszczęśliwi z wygranej.
W załączniku przesyłam zdjęcie potencjalnych beneficjentów wygranej.

Ostatnio edytował(a) JA801157 w dniu 2025-11-13 14:50

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

4 Komentarz

AU589883 1 Piętro
🍀❤️😺🌿🪴🐈‍⬛
IU459883 2 Piętro
Super ❤️
SI004379 3 Piętro
Powodzenia!
AU589883 4 Piętro
Powodzenia!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy