Martwy

Dreame x40 ultra

Na #dreame Black Friday najbardziej chciałbym właśnie Dreame x40 ultra.
Pytacie dlaczego ten starszy model jak mamy teraz już nowsze?

Oto kilka powodów.
1. Cena tego urządzenia w sklepie to już tylko 2599 zł.l w promocji. Co jest świetna cena za sprzęt o takiej klasie !!!
2. Posiada wysuwana szczotkę boczna i mop co rozwiązuje dosłownie problem większości odkurzaczy w wyższej cenie.
3. Doskonale identyfikuje dywany i można go zaprogramować na odkurzanie, a potem mopowanie, nie zabiera mopów i nie zbiera na mokro kurzu!!!
4. Siedzę sobie na Gubalowce pije kawkę, a czekajcie miałem go włączyć...już gotowe wystartował. Zdalne sterowanie wystarczy dostęp do internetu nie musimy być w naszym zasięgu wifi domowego!!
5. Tańsze akcesoria i wymienne elementy typu mopy, szczotki,worki w stosunku do konkurencji i to bardzo często w promocji.
6. Jest jak ja to mówię dla każdego nawet takiego laika sprzętowego jak ja. Wjechał zebrał mapę domu. Ustawiłem raz ustawienia jakie chce mieć. Nie zostawia żadnego bałaganu. Naprawdę bardzo inteligentne urządzenie nie sam napis AI ale prawdziwe AI!
7. Czyszczenie i konserwacja jest tak prosta, że każdy sobie z nim poradzi😍

A teraz wady bo byłoby to nieobiektywne. I  nie są to wady typu nie podoba mi się bo jest nie wiem głośny wolny bla bla bo to są subiektywne odczucia.Nie Nie Nie o to chodzi.

Nie wiem czy w nowszych modelach odkurzaczy to poprawiono bo nie miałem w użytku. Ale mój dreame x40 ultra ma jedną wade.

1. Jeśli ma ktoś szafę z lustrem na drzwiach to niestety odkurzacz w obrębie tej szafy się gubi...nie sprząta tam,a czasem niestety zdarzy mu się kręcić w kółko w tym obszarze i gubić orientację.
Próbowałem ustawić przed tym miejscem i za w aplikacji wirtualna zasłonę nic nie pomogło.
Na zaznaczonym miejscu widać że jest kawałek obszarów gdzie nie sprząta przy szafie z lustrem.

To jedyna wada jaka znalazłem techniczna i mam nadzieję, że przekażecie moją uwagę do sprawdzenia przez wasz dział programowania i poprawicie to w kolejnych aktualizacjwch 🤩.

Jestem bardzo zadowolony z marki Dreame. Posiadam jeszcze odkurzacz bezprzewodow Dreame R20.
Jest to super odkurzacz, bo: jest  lekki, posiada fajna lampkę dom podświetlania brudu, w zestawie jest dużo wymiennych końcówek, bateria jest bardzo wydajna, sprząta z bardzo dużą mocą, akumulator od 2 lat firmowy więc też na plus zobaczymy ile wytrzyma.

Pozdrawiam Dreame i liczę, że wybierzecie mój post do konkursu bo jestem alergikiem na kurz i roztocza.
Nie ukrywam oczyszczacz pm10 bardzo by mi się przydał ❤️ chociaż zrabatowany 😁.

Ostatnio edytował(a) QH813832 w dniu 2025-11-13 09:12

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy