JaCkyLL

Dreame Z30 Station - czekam na Ciebie

Witam wszystkich,
Od grudnia 2024 jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami zestawu Dreame X40 Ultra Complete.
Cóż … wysoka jakość urządzenia sprawia, że chce się więcej :)
Wspólnie z córką jesteśmy alergikami z problemami astmatycznymi. Do tej pory w usuwaniu kurzu (i wszystkich możliwych pyłków) pomaga nam właśnie X40 oraz stary Dyson, który mieszka z nami od ponad 20 lat. Zdecydowanie najwyższy czas na zmianę !
Korzystając z X40 wiem, że marka Dreame to wysokiej klasy urządzenia, którym jeśli tylko damy szansę pomogą nam w wielu domowych zajęciach.
Co za Dysona ? Zdecydowanie przydałby się zestaw Dreame Z30 Station. I to z kilku różnych powodów...  Oprócz tego że urządzenie prezentuje się pięknie to posiada wiele zalet użytkowych. Jest bezprzewodowe ( 90 minut pracy na akumulatorze ! ), posiada stację dokującą  ( i ładującą ), ma bardzo dużą moc ssania co pozwoli na skuteczne usuwanie każdego brudu, który stanie na jego drodze. I co bardzo ważne dla mnie i mojej córki filtracja HEPA H14 - skuteczność zatrzymywania cząstek 0,3 µm na poziomie 99,995%  !!!
Podsumowując ... Mój wybór na Black Friday - i nie tylko :) - to Dreame Z30 Station.
Pozdrawiam Wszystkich - Jacek z Łodzi Ostatnio edytował(a) JaCkyLL w dniu 2025-11-7 09:11

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy