PT902482

Dreame l10s ultra gen 2

Hej posiadam od niedawna tego robota ale nie jestem w pełni zadowolona z jego sprzątania co to znaczy miałam tefal s75 i chciałam przejść na bardziej automatyczny odkurzacz, rzecz w tym że czasem zdarzy się że dreame zostawi jakieś paproszki nie posprzątane, do krawędzi też słabo dojeżdża. Napiszcie mi proszę jakie ustawienia mu dać, co zrobić żeby wykorzystywać maksymalnie jego moc, funkcje, być może mam coś źle ustawione w aplikacji albo po prostu da się lepiej :p. Z góry dzięki za zainteresowanie się moim problemem.
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

2 Komentarz

Dreame Wsparcie 1 Piętro
Dziękujemy za kontakt.
Aby poprawić skuteczność sprzątania robota, prosimy o wykonanie kilku kroków:
1. W aplikacji Dreame ustaw maksymalną moc ssania oraz włącz tryb podwójnego sprzątania (2x).
2. Włącz funkcję czyszczenia krawędzi, aby robot dokładniej sprzątał przy ścianach i meblach.
3. Jeśli robot czasem omija fragmenty pomieszczenia, prosimy o ponowne wykonanie pełnego mapowania, aby trasa sprzątania była bardziej precyzyjna.
4. Prosimy o oczyszczenie szczotki głównej i bocznej z włosów i kurzu oraz sprawdzenie, czy filtr i wlot powietrza nie są zablokowane.
5. Wyczyść czujniki i kamerę z przodu robota, aby poprawić jego orientację i nawigację.
Jeśli problem nadal znajduje się, proszę wysłać robota do nasze serwisu : https://dreame-ws.fscloud.com.cn ... ss/index.html#/home
FK302868 2 Piętro
Zakupiłam odkurzacz Dreame L40 Ultra AE. Urządzenie komunikuje się po angielsku/niemiecku.
Czy istnieje możliwość zmiany języka komunikatów głosowych na język polski?

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy