Dreame Forum

Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

Akcja 1: Wyzwanie postowe! 🚀

📅 Okres trwania konkursu:
10 – 20 listopada 2025 r.

🏆 Nagrody:
Dreame H40 × 2
Dreame AP10 × 2
Dreame PM10 × 3
Opis produktu:https://pl.forum.dreametech.com/ ... ra=&post_redirect=1

📌 Jak wziąć udział?
1.Opublikuj post na forum
Przejdź do sekcji #Dreame Black Friday i opublikuj oryginalny post.
Napisz, który produkt Dreame (np. odkurzacz, urządzenie do pielęgnacji osobistej, kosiarka itp.) najbardziej chciałbyś posiadać podczas Black Friday, oraz dlaczego — na przykład: jaki problem chciałbyś rozwiązać lub która funkcja najbardziej Cię przyciąga.
Instrukcja dodawania postów
https://pl.forum.dreametech.com/ ... ra=&post_redirect=1

2.Opublikuj recenzję po wygranej
Zwycięzcy będą zobowiązani do opublikowania wideo-recenzji otrzymanego produktu na forum.

📣 Ogłoszenie wyników
Lista zwycięzców zostanie opublikowana 28 listopada 2025 r. w przypiętym komentarzu pod postem z konkursem.
Lista będzie dostępna przez 3 dni w celu weryfikacji i ewentualnych odwołań.Jeśli masz pytania, możesz zostawić komentarz lub skontaktować się z zespołem forum.
Zwycięzcy powinni zgłosić się po odbiór nagrody w ciągu 14 dni od ogłoszenia wyników poprzez wiadomość prywatną. Wysyłka nagród jest możliwa tylko na terenie Polski,a koszty dostawy pokrywa organizator。

📝 Zasady oceny
(1)Po zakończeniu akcji 25 postów z największą liczbą polubień przechodzi do finału (według danych z momentu zakończenia konkursu)。
Liczba polubień ma charakter orientacyjny i nie wpływa na ocenę końcową。
(2)Jury oceni posty według trzech kryteriów: kreatywność, jakość i oryginalność treści(każde w skali 1–5 punktów),a następnie wybierze 7 laureatów:
H40 × 2、AP10 × 2、PM10 × 3。
Nagrody zostaną przyznane w następującej kolejności:
miejsca 1–3 → PM10,miejsca 4–5 → AP10,miejsca 6–7 → H40。
Każdy zwycięzca może otrzymać tylko jedną nagrodę。
(3)Prace stworzone przy użyciu narzędzi sztucznej inteligencji (AI) lub z nieprawidłową aktywnością polubień zostaną zdyskwalifikowane.

Dreame Forum zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji zasad.Szczegółowe informacje znajdują się w dokumencie „Warunki i zasady uczestnictwa w listopadowej akcji testowania produktów (T&C)”。https://pl.forum.dreametech.com/ ... ra=&post_redirect=1

Akcja 2: Loteria komentarzowa 💬
🕛 Czas trwania akcji
Data rozpoczęcia: 10 listopada 2025 r., godz. 00:00
Data zakończenia: 20 listopada 2025 r., godz. 23:59:59

🎯 Opis akcji
W okresie trwania akcji dodaj komentarz pod tym postem konkursowym.
Jeśli Twój komentarz znajdzie się na jednej z określonych pozycji (numerów komentarzy), wygrywasz niespodziankę – figurkę z serii Dreame Boy (blind box)! 🎁

🎁 Szczęśliwe numery komentarzy
8, 18, 28, 38, 48, 58, 68, 78, 88, 98, 108, 118, 138, 158, 178, 198, 218, 238, 258, 248
(łącznie 20 nagród)

🎉 Nagroda:
Każdy szczęśliwy numer komentarza otrzyma jedną figurkę DREAME Boy (blind box).

📣 Ogłoszenie wyników
Lista zwycięzców zostanie opublikowana do 25 listopada 2025 r.
w przypiętym komentarzu pod tym postem konkursowym.

📌 Ważne informacje
1.Nie wolno spamować ani publikować powtarzających się komentarzy – w przypadku naruszenia zasady nagroda przechodzi na kolejnego kwalifikującego się użytkownika。
2.Każdy uczestnik może wygrać tylko raz – w przypadku powtórnej wygranej, nagroda zostanie przekazana kolejnemu uprawnionemu użytkownikowi。
3.Zwycięzcy muszą zgłosić się po odbiór nagrody w ciągu 14 dni od ogłoszenia wyników poprzez wiadomość prywatną。
Wysyłka nagród możliwa jest wyłącznie na terenie Polski,a koszty wysyłki pokrywa organizator。
4.Forum Dreame zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji zasad。
Szczegółowe informacje znajdują się w dokumencie „Zasady loterii komentarzowej”。https://pl.forum.dreametech.com/ ... ra=&post_redirect=1

Weź udział w akcji zgodnie z powyższymi zasadami, ciesz się radością czystości i wygraj wspaniałe nagrody!🎁✨

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

218 Komentarz

Dreame Forum 145 Piętro Inicjator wątku
Zwycięzcy Dreame Boy Blind Box: UID:GF973458,UID:KB281751,UID:UG961434,UID:HS081048,UID:UI490800,UID:UR776909,UID:VZ345931,UID:EA102826,UID:QA784081, UID:DK517372,  UID:GG163553,  UID:WC286290, UID:LB464299

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców! Prosimy o odpowiedź na wiadomość prywatną w ciągu 14 dni, aby odebrać nagrodę.

Dla osób, którym tym razem się nie udało – nie zniechęcajcie się! Wkrótce pojawią się kolejne ekscytujące wydarzenia, więc bądźcie czujni!Jak sprawdzić wiadomości prywatne?
Uzupełnienie listy zwycięzców: UID: EY355656

Dreame Forum 146 Piętro Inicjator wątku
Zwycięzcy Dreame H40, Dreame AP10 oraz Dreame PM10 zostaną ogłoszeni w tym dziale komentarzy 28 listopada.
Dreame Forum 150 Piętro Inicjator wątku
Dziękujemy wszystkim za udział! Poniżej znajduje się lista zwycięzców głównych nagród.
Laureaci PM10
UID: DR382501https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1233
UID: JJ595801https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1397
UID: XX026186 https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1335
Laureaci AP10
UID: IY070842https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1270
UID: LF349421https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1409
Laureaci H40
UID: TG876031https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1417
UID: HD721632https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1340

Wyniki będą publikowane przez trzy dni. W przypadku wykrycia konkretnych naruszeń lub nieuczciwych działań prosimy o kontakt poprzez prywatną wiadomość na forum do @Dreame Forum (UID: admin) lub na oficjalny adres e-mail: dreamesupport@dreame.tech . Prosimy o dostarczenie odpowiednich dowodów — zostaną one zweryfikowane i odpowiednio rozpatrzone. W przypadku potwierdzenia naruszeń nagroda zostanie anulowana.
Gratulacje zwycięzcom! Mi tym razem niestety się nie udało wygrać((
Posty zwycięzców są naprawdę super, a „pretensje” w komentarzach to po prostu ludzka zazdrość.

Super! Marzenia się spełniają! Wesołych Świąt wszystkim 🌲

Ale super! Marzenie spełnione 😍 Dziękuję 🥰

Tekst w postach jest inny i nie sposób stwierdzić, że niektóre z nich zostały stworzone przez AI, dlatego wygrali najlepsi. Przegrana to nie powód do stresu. Powodzenia następnym razem!

Gratulacje dla szczęśliwców
Zawsze marzyłem o wygranej, ale nie zawsze mam na to czas. Jestem sędzią piłkarskim i w pełni popieram sędziów, którzy wybrali godnych zwycięzców.

Bardzo śmieszne) Ludzie, nauczcie się cieszyć szczęściem innych! Nie bądźcie tacy podli. Wszystkiego najlepszego! Gratulacje dla zwycięzców i zazdroszczę Wam) Dobra robota!

JJ595801 ciesze się, ze pisze mi to osoba która wierzy w Boga :D

VN189978, bardzo mi Ciebie szkoda, szkoda mi też Twojego wąskiego sposobu myślenia. I szkoda, że nie wygrałeś.

JJ595801 Nie pogrążaj się. Twój bóg na pewno widzi że kłamiesz. Btw mam nadzieję że oddasz swój sprzęt potrzebującym skoro pochodzi z oszustwa ;)

Dreame…. ale daliście ciała z tym AI…

Brak zaufania do sędziów, którzy oceniali komentarze, mówi więcej o was niż o konkursie.

Jedna wielka ściema... W jakim celu są wytyczne i zasady .... Jak osoby oceniające się ich nie trzymają..... 😅😅😅... Przestańcie tworzyć te konkursy... A zorganujcie konkurs "no rules"

LL706694 Mimo że poświęciłem mu sporo uwagi, to o moim poście na pewno nie można powiedzieć, że:
- jest spójny stylem
- nie zawiera literówek
- nie zawiera błędów składniowych

LL706694, dobry tekst ≠ sztuczna inteligencja:)

LL706694 "Składnia, poprawność, styl pisania, nie da się zaprzeczyć", gdzie "Nie da się zaprzeczyć" to jak mniemam Twój najmocniejszy argument? Taki nie do podważenia, prawda?

LL706694, w konkursie biorą udział osoby różnych narodowości. Cudzoziemcy inaczej formułują swoje myśli, dlatego powstało to zamieszanie. Korzystanie z tłumacza nie jest zabronione.

JJ595801 - wystarczy wrzucić chociażby w GPT żeby sprawdziło, od razy mówi że AI. Osoba która na codzień ocenia czy praca została napisana czy nie przy użyciu AI i tak zna fakty.

LL706694, P.S.: AI można rozpoznać po pogrubionych fragmentach oraz po długich myślnikach.
A cała reszta to wasze subiektywne opinie, które nie są niczym udowodnione poza waszymi emocjami.

Wszystkim pokoju i dobra. Trzeba umieć przegrywać z godnością.

Osobiście poświęciłem dwa wieczory, żeby zebrać myśli w całość i stworzyć swój zwycięski komentarz, z którego jestem dumny.

LL706964, myślcie głową i nie gniewajcie Boga. Trzeba było się postarać, a nie napisać coś na "odwal się".

A ktoś nie sięgał po książkę od czasów szkolnych.

Czytając książkę pisarza, gdzie wszystko jest idealnie napisane, też powiecie, że napisała ją sztuczna inteligencja?

Każdy człowiek ma swój własny styl przekazywania informacji, komunikowania się, a także pisania postów czy komentarzy. Ktoś jest bardziej oczytany. A ktoś nie sięgał po książkę od czasó

LL706694, jeśli nie wygraliście albo komuś z waszych znajomych, kolegów itp. się nie poszczęściło, to nie ma sensu próbować udowadniać czegoś na siłę i oczerniać innych.

LL706694, to, co piszecie, że praktycznie wszystkie komentarze zostały napisane przy pomocy sztucznej inteligencji - jest bardzo głupim sposobem myślenia i przekonaniem.

Jeśli nie wygraliście a

XX026189, JJ595801, Alisher, TG876031 - 100% wygenerowane przez AI. Składnia, poprawność, styl pisania, nie da się zaprzeczyć.

VA343537 and Devmeister, która/-e konkretnie?

Podpinam się pod pytanie...

Dzień dobry dlaczego laureatem konkursu jest praca gdzie użyto sztucznych inteligencję?

Dreame Forum 151 Piętro Inicjator wątku
Dziękujemy wszystkim za udział i przekazane opinie. Lista zwycięzców pozostaje bez zmian. Dziś skontaktujemy się z laureatami poprzez wiadomość prywatną, aby zebrać dane do wysyłki i przygotować wysyłkę nagród. (Zgodnie z wynikami narzędzia do wykrywania treści AI, przesłane przez zwycięzców zdjęcia i teksty zostały ocenione jako treści stworzone ręcznie.)
Devmeister 1 Piętro
Fajne te nowe sprzęty 😏
Także polecam :)

Gorsky 2 Piętro
Super, kolejny świetny konkurs trzymam kciuki za wszystkich uczestników.
Też biorę udział :)

Mi też się bardzo podoba 😍

HD317788 3 Piętro
Nie wiem dlaczego mój Dreami robi co jakiś czas wodne plamy - kleksy. Nastawiony jest na odkurzanie i mopowanie równocześnie. Wilgotny mop. Ktoś pomoże?
Może szczotka od nagarniania gdy jest mokra może zostawiać ślady ?

Niestety jak jest bardzo mokro to tak będzie na początku. Proponuję zmienić na mniej mokre ale za to częstsze wymienianie wody.

Na początku, gdy odkurzacz sprzątający dociera do obszarów, które są trudno dostępne dla ręcznego sprzątania, może pojawić się dużo kurzu. Zaleca się, aby używać trybu najpierw odkurza

1. Możesz zaktualizować oprogramowanie za pomocą aplikacji "Dreamehome" — wejdź na stronę urządzenia — kliknij ikonę „...” w prawym górnym rogu — przejdź do "Ustawień", przewiń w dół

JS303169 4 Piętro
Gdybym mógł wybrać jeden produkt Dreame na Black Friday, postawiłbym na kosiarkę automatyczną Dreame A1 Pro.
Dlaczego? Bo to urządzenie, które rozwiązuje mój największy problem — utrzymanie trawnika w idealnym stanie bez poświęcania na to weekendów. Najbardziej przyciąga mnie system inteligentnej nawigacji i omijania przeszkód, dzięki któremu kosiarka sama radzi sobie w trudnym ogrodzie i nie wymaga żadnych kabli w ziemi.

Dreame A1 Pro to dla mnie przede wszystkim oszczędność czasu i zero stresu — trawnik wygląda jak z katalogu, a ja mogę w tym czasie robić coś przyjemniejszego niż koszenie.
Dziękujemy za uznanie i polecenie.

Rudolt 5 Piętro
Ddeddddcccf
OMIŚ 6 Piętro
Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką Dreame X50 Ultra i jestem absolutnie zakochana w tym robocie 🥰
W mojej firmie ratuje mnie totalnie – mam czyste podłogi bez biegania z mopem i zupełnie bez tracenia czasu. Nigdy nie sądziłam, że sprzątanie może robić się samo, a ja w tym czasie mogę po prostu… zająć się dokumentami 😌

Dlatego podczas Black Friday najbardziej chciałabym zdobyć robota sprzątającego Dreame do mojego domu.
Chcę ten sam komfort jak w biurze – odpalam aplikację i samo się robi 🤩
Zero mioteł. Zero mopów. Zero „ogarnę później”.
Nigdy nie sądziłam, że sprzątanie może działać „w tle”, a ja w tym czasie mogę… pić pyszną aromatyczna kawę w sobotni poranek ☕️.

Dla mnie robot Dreame to najlepsza inwestycja w Black Friday – bo oddaje najcenniejszą rzecz… CZAS!

Powodzenia dla wszystkich 🤝
Dziękujemy za uznanie i polecenie.

CY748126 Monika 7 Piętro
Jestem bardzo zadowolona z odkurzacza mającego. Dziś pierwszy raz odpaliłam daje rade zarówno z sierścią pieska jak i zabrudzenia
Juz go Kocham miłością matczyna,ma na imię Arek.
My nazwaliśmy Dreamuś :)

Dzięki za uznanie!

Devmeister 8 Piętro
Osiem 🙈
Szczęściara 😁

ZI600393 9 Piętro
Powodzenia życzę 😇

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy