Dreame Forum

Opis produktu

Dreame AP10

360° system powrotu powietrza o wysokim podciśnieniu  
Przechwytywanie kociej sierści na dużą odległość* i automatyczne zbieranie  pozwalają wyeliminować do 99,9% włosów i kępek unoszących się w powietrzu.

5-stopniowa wydajna technologia oczyszczania  
5-stopniowe oczyszczanie wychwytuje włosy, likwiduje bakterie oraz kontroluje  nieprzyjemne zapachy zwierzęce, zapewniając czystsze powietrze.

Intuicyjny wyświetlacz cyfrowy z lampkami LED  
Taśma świetlna zmienia kolor w zależności od jakości powietrza i pokazuje  poziom cząstek PM2,5. Tryb automatycznego oczyszczania* włącza się przy  wysokim poziomie zanieczyszczenia.

Bio-komfortowe siedzisko dla kota
Zaspokaja kocią potrzebę wspinaczki i pozwala zwierzęciu obserwować  otoczenie podczas odpoczynku.

Dreame PM10

Precyzyjna regulacja przepływu  powietrza dostosowana do  Twoich ruchów
Milimetrowy radar na bieżąco wykrywa  i śledzi Twoje ruchy, aby odpowiednio  regulować kierunek nawiewu.  Oczyszczacz dostarcza świeże  powietrze w promieniu 5 metrów* i  120°*. Jeśli w pomieszczeniu jest więcej  niż jedna osoba, nadmuch jest  kierowany między nie.
Komfortowe powietrze w  każdą pogodą
Ciesz się skutecznym chłodzeniem i  dokładnym oczyszczaniem powietrza z  wirusów na żądanie. Dwustronna  konstrukcja (w górę i w dół) umożliwia  używanie urządzenia Dreame jako  oczyszczacza powietrza lub  wentylatora.

Zdrowe powietrze dzięki  skutecznej filtracji
Oddychaj bezpiecznie dzięki  wielowarstwowemu systemowi filtracji,  który skutecznie przechwytuje drobne  cząsteczki i alergeny o rozmiarze do  0,3 mikrona*. Oczyszczacz wykrywa i  eliminuje do 14* typów zanieczyszczeń  powietrza oraz 9* rodzajów bakterii i  wirusów.

Błyskawiczna kontrola  powietrza
Czujniki monitorujące 7D na bieżąco  dostarczają dane o zanieczyszczeniach  i alergenach, dzięki czemu w każdej  chwili możesz sprawdzić jakość  powietrza w pomieszczeniu na ekranie  LCD. W aplikacji Dreame dostępne są  opcje wyboru trybu oraz regulacji  wilgotności i temperatury.

Dreame H40

Czyste nawilżenie dla czystego oddechu(Pure Humidity for Pure Breathing)

Technologia odparowywania bez mgły
Technologia odparowywania bez mgły Dreame wykorzystuje naturalnie inspirowaną kurtynę wodną do filtrowania minerałów*, zapobiega powstawaniu białego pyłu i zapewnia równomierne nawilżanie w całym pomieszczeniu*.

Czterostopniowe oczyszczanie

Wysokowydajny filtr kompozytowy w połączeniu z lampą UVC, środkiem zapobiegającym osadzaniu się kamienia na bazie fosforanów* oraz zmywalnym filtrem antybakteryjnym* zapewnia długotrwałe czyste powietrze dla domów ze zwierzętami i osób wrażliwych. Urządzenie jest wyposażone w wymienną tkaninę siatkową, co ułatwia naprzemienne używanie i mycie.

Długotrwałe nawilżanie i wygodne uzupełnianie
Dzięki dużemu zbiornikowi na wodę o pojemności 6 litrów, jedno pełne napełnienie umożliwia do 24 godzin* ciągłego nawilżania oraz szybkie nawilżenie w zaledwie 8 minut*.

Cichy tryb snu 32 dB(A)*
Tryb snu działa przy niskim poziomie hałasu 32 dB(A), co pozwala cieszyć się spokojnym i głębokim snem przez całą noc.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

21 Komentarz

Devmeister 1 Piętro
Ale ten Dreame AP10 wygląda kozacko! Chętnie bym go przetestował z moimi pupilami 😏🥹
BZ839707 2 Piętro
Dreame H40…czuję jak czysto można oddychać. Ja, żona, ale przede wszystkim córeczka dopiero co urodzona ☺️
YP945387 3 Piętro
W domu mam kota syberyjskiego – pięknego, puchatego i… produkującego tyle sierści, że czasem mam wrażenie, iż mieszkamy wewnątrz wiecznej „kociej śnieżycy”.
Sierść jest absolutnie wszędzie: na ubraniach, fotelach, dywanie, a nawet — co najgorsze — w jedzeniu.
A przy dwójce dzieci, które bawią się na podłodze, przytulają kota i ciągle coś rozsypują, utrzymanie czystości to prawdziwy maraton.
Niedawno kupiłem robota Dreame L10s i muszę przyznać — spisuje się świetnie.
Ale mimo jego pracy, ta drobna, unosząca się w powietrzu sierść nadal daje o sobie znać.
Dlatego podczas Black Friday najbardziej chciałbym mieć Dreame AP10.
Ten oczyszczacz ma 360° system powrotu powietrza o wysokim podciśnieniu, który przechwytuje do 99,9% kociej sierści, włosów i drobnych kępek unoszących się w powietrzu.
Do tego 5-stopniowa filtracja, która likwiduje bakterie i neutralizuje zapachy zwierzęce — idealne dla domu z dziećmi.
Bardzo podoba mi się też inteligentny wyświetlacz LED, który pokazuje poziom PM2,5 i sam uruchamia tryb intensywnego oczyszczania.
No i wisienka na torcie: bio-komfortowe siedzisko dla kota, czyli idealny „tron” dla mojego syberyjskiego króla.
Marzę o Dreame AP10, żeby w końcu skończyć z kocią sierścią dosłownie wszędzie… i żeby moje dzieci oddychały naprawdę czystym powietrzem.
OO120001 4 Piętro
Dla mojego kota ap 10
CD629004 5 Piętro
Przy mojej alergii wszystkie trzy zdałyby egzamin,są piękne.,nowoczesne.Juz czuję ja i mój pies czyste powietrze
YM336673 6 Piętro
Dreame PM 10 to coś, czego potrzebuje wraz ze swoimi domownikami!!!Świetna sprawa i już myślę, gdzie go ustawić w mieszkaniu😍😁
QK038142 7 Piętro
Humidifier H40
Pure Humidity for Pure Breathing wygląd jest na poziomie wysokim 🏆🏆
Z pewnością sprawdził by się w moim domu
Ponieważ mając psy 🐕‍🦺🦮 podejrzewam że ten robot nie miał by z Sierścią problemów żadnych

HJ391652 8 Piętro
U mnie sprawdziłby się AP10. Mam  pieski i niestety gubią sierść co wiąże się z alergią. Czyste powietrze + wyłapywanie sierści z większej odległości. Czytelny wyświetlacz. Ogólnie mam już zakupionego dreama. Ale sprawdził się i z chęcią przytulił bym następny model a córce oddałbym swój który bardzo się sprawdził.
VG187886 9 Piętro
Chciałabym poczuć trochę luksusu 🤗
123Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy