TH383856

Komunikacja z aplikacją

Posiadam model L10s Ultra Gen2 od kilku dni nie mogę użyć robota - jest komunikat o restarcie robota po jego dostosowaniu robot na powrót połączy się z siecią lokalną. Uważam że to za długo trwa. Co mogę w tej sytuacji zrobić?
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

3 Komentarz

VM193387 1 Piętro
Hej. Niestety nic. Ja oddałam swój sprzęt na gwarancji, bo zgubił sieć całkowicie. Było tak po 2 miesiącach użytkowania. Teraz po kolejnych 2 miesiącach od naprawy gwarancyjnej robot szwankuje ponownie. Tym razem nie z siecią, ale sprząta tak jakby nie sprzątał. Zostawia za sobą cały brud jakby nie zasysał. Gdybym wiedziała, że tak będzie się zachowywał to nigdy bym go nie kupiła.
TH383856 2 Piętro Inicjator wątku
Dziękuję za odpowiedź. To nie mam innego wyjścia jak po 01.11 oddać do serwisu 🥹
Dreame Wsparcie 3 Piętro
Dziękuję za pytanie. Jeśli chodzi o status robota, istnieje kilka możliwości.
1. Tymczasowa awaria wewnętrznego oprogramowania robota (np. zablokowany moduł nawigacyjny lub przerwanie zadania) spowodowała wykrycie nieprawidłowości przez aplikację.
2. Należy zaktualizować oprogramowanie sprzętowe robota.
Może Pan przejść do aplikacji „Dreamehome”, przejść do strony urządzenia, dotknąć „…” w prawym górnym rogu, przejść do „Ustawień”, przewinąć w dół do opcji „Aktualizacja oprogramowania sprzętowego” i sprawdzić, czy oprogramowanie sprzętowe zostało zaktualizowane do najnowszej wersji, aby rozwiązać ten problem.
Jeśli to nie pomoże, zalecam naprawę.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy