JS680337

[L40 Ultra] Dreame L40 Ultra – Zmienił Moje Życie.

Muszę przyznać, że Dreame L40 Ultra to nie jest po prostu kolejny robot sprzątający. To prawdziwe centrum dowodzenia czystością w moim domu i jeden z tych produktów, które faktycznie zmieniły moją codzienność. Odkąd ten flagowiec Dreame zawitał do mojego mieszkania, zapomniałem, co to znaczy martwić się o kurz, sierść czy codzienne plamy. Ma wiele funkcji ktore sprawdzaja sie u mnie w domu, moje ulubione to: ustawiam moc ssania odkurzacza oraz wilgotnosc mopa, mozna zdalnie nim sterowac i to nie tylko fajne przy sprzatniu ale rowniez gdy wychodze na caly dzien to super alermatywa aby sprawdzic co u mojego psiaka slychac 😁 tak !!! Dzieki kamerze AI mozne zrobic sobie taki podglad. Oczywiscie uwielbiam rowniez to ze wkladki mopujace sie wysuwaja i doczyszczaja do krawedzi listew.
Nie musze pamietac aby go wlaczyc, po prostu ustawiam harmonogram i wychodzę z domu, a robot załatwia resztę. Wracam do idealnie czystych podłóg, a mopy pachną świeżo dzięki gorącemu suszeniu. To jest właśnie to, czego oczekuję od nowoczesnej technologii.
​Polecam go każdemu, kto szuka flagowego, w pełni automatycznego rozwiązania do sprzątania.
🥰

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

2 Komentarz

Dreame Forum 1 Piętro
Dziękujemy bardzo za Twoją recenzję!
MW033041 2 Piętro
W jaki sposób szukasz przez kamerę psa?

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy