LR029107

L20 vs 2 Berneńczyki

Witam wszystkich,
mój dzielny Franek (DreameBot L20 Ultra) od półtora roku ogarnia chate po moim 40 kilowym Berneńskm  Psie Pasterskim, od miesiaca dodatkowo musi walczyć z dwoma takimi, drugi choć jeszcze mały to sierści gubi wcale nie mniej😅
Te 2 puchate niedźwiedzie  gubią tyle futra, że kołtuny latają po całym domu niczym te krzaczki z westernów, które pamietam z dzieciństwa 😅

Jak sobie radzi z tym wszystkim Franek? Nad wyraz dobrze! Ze względu na ilość bałaganu który robia psiaki wybieram opcję odkurzania a następnie mopowania, sprawdza sie to najlepiej w Naszym przypadku.
O czym trzeba pamiętać? O regularnym czyszczeniu kółek, i szczotek, dłuższa sierść potrafi sie zawinąć, wystarczy co 1-2 sprzątania sie tym zająć i problem nie występuje.
Sam Franek psiakom nie przeszkadza, jak nie mają zamiaru sie przesunać to omija je dookoła, nie zdarzyło się zeby najechał na ogon czy uderzył psa. Zdarzyło sie, że rozpoznał psiaka jako tkaninę ale to można sie pomylić 😅

Przesyłam pare zdjęć psiaków oraz jakie zostawiają po sobie porządki. Nie ma tez problemu z liśćmi ktore przynoszą do domu. Polecam roboty sprzątające Dreame, zwłaszcza takiego jak mam czyli z nakładkami mopującymi i bazą ktora sama wymienia wodę w razie potrzeby. Bez Franka, spedzalibyśmy duzo wiecej czasu z odkurzaczem i mopem w ręku, jedyne co żałuję to to, że nie zdecydowałem sie na zakup wcześniej.
Pozdrawiamy Wojtek i Karolina
Ostatnio edytował(a) LR029107 w dniu 2025-10-21 13:33 Ostatnio edytował(a) LR029107 w dniu 2025-10-22 14:32

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

1 Komentarz

LR029107 1 Piętro Inicjator wątku
Poprawiałem błędy, choc pewnie jeszcze jakieś sue znajdą🤣

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy