Alex

Dreame H15 7w1 pro heat pogromca Mafii

Moja Mafia 3 psy Roni, Elvis, Logan oraz 6 kotów Luna, Lumi, Peper, Roket, Paki, Maki do tego dom na osiedlu w budowie ciągle prace w ogrodzie, piach, glina i mój pogromca Mafiii H15 pro heat. Tego się nie wyrazić słowami 300metrow podłogi na dwóch piętrach a ja za jednym przejazdem zmywam i odkurzam cały syf z podłogi. Gdy namówiłam męża na to urządzenie nie spodziewałam się cudów ale efekt przerósł moje oczekiwania. H15 pro heat genialnie odkurza i myje, automatycznie dostosowuje się do stopnia brudu, zmywa nawet mega zaschnięte plamy co było dla mnie szokiem i sam się myje!!!!!!!!!! Kolejny szok komendy głosowe i moja ulubiona powrót do stacji celem oczyszczenia zbyt zabrudzonej rolki no jak go nie kochać. On mnie zachwyca, jestem w nim zakochana po uszy, dosłownie po pół roku od wyprowadzki i walki z wiadrami, mopami płynami do mycia, odkurzaczami pokochałam mycie podłogi, Tak pokochałam, dosłownie z przyjemnością sięgam po H15 pro heat i za każdym razem się zachwycam jakie to genialne urządzenie

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Brak komentarzy

Napisz komentarz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy