【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

AR543616 80 Piętro
Mój buldog francuski jest mistrzem drzemek i rozrzucania sierści 🐶💤. Na szczęście Dreame L40 sprząta wszystko za niego – dzięki temu on może dalej chrapać na kanapie, a ja mam czyste podłogi. Idealny duet: jeden robi bałagan, drugi go ogarnia!😂

YI363942 81 Piętro
Mój robot nazywa się KUNDEL, czasem warczy, czasem koło nogi chodzi ale krzywdy nikomu nie zrobi 🤣
PB102895 82 Piętro
Czyści  lepiej jak Domestos i włazi wszędzie jak piasek z plaży w d..... Pozdrawiam 🖐😊
TX399875 83 Piętro
Mój kot uważa, że cały dom to jego królestwo… razem z sierścią, którą zostawia dosłownie wszędzie 🐱. Dreame ratuje mnie przed futrzanym chaosem, a ja mogę wreszcie spokojnie oddychać. Marzy mi się jeszcze tryb super-cichy, żeby mój mruczek nie patrzył na odkurzacz jak na wroga.
ZR764783 84 Piętro
Moje dwa sierściuchy dachowce Maja i Gucio nie chcą  nawet zejść z drogi , gdy ich kłaczki wciąga L10s U gen2.  Robot bez problemu omija moje pupile wykonując przy tym wzorowo swoją pracę. A zdrowie i bezpieczeństwo kotków jest dla mnie najważniejsze.
UC602487 85 Piętro
Mam w domu robót sprzątający Dream i 3 młode koty. wlaczam go tylko gdy jestem w domu. Niestety koty wciskają pod szafki przeróżne swoje zabawki i robot je wsysa.. a gdy robót wciągnie ulubioną myszkę mamy miałczącą katastrofę ;)
Graszka 86 Piętro
Posiadam Dreme od niedawna i jestem bardzo miłe zaskoczona .Cichy  dobra moc ssąca no i piętrze nakładki mocujące 😀Omija legowisko mojego pieska a ton leży i obserwuje mojego "przyjaciela domowego "czyli dreame 😀Najlepszy zakup w tym roku 😄
FO714520 87 Piętro
Mój dreame h14 pro ma taką moc że pies nie nadąża zrzucać sierści
SS275232 88 Piętro
U nas Dreame to już prawie członek
rodziny. Włączamy go i zaczyna się
przedstawienie - pies goni go jak
rajdówkę, kot udaje, że w ogóle go nie
obchodzi, a po chwili robi zasadzkę zza
kanapy. Ja tylko siadam z kawą i oglądam
ten domowy kabaret. Sierść znika, a ja
mam darmowy serial komediowy na żywo.
Dziękujemy, Dreame, za czyste podłogi i
codzienną dawkę śmiechu!
ZV134597 89 Piętro
Dreame L40 ultra to istny przyjaciel zwierząt. To pierwszy odkurzacz którego nie boi się mój kot, a dreamek sam go omija 😂 i żadna zabawka nie ginie, bo dreamek zawsze ją wykryje 💪

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy