【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

PV308729 79 Piętro
Mam w domu dwa koty i psa - kochane towarzystwo, ale też niezłe wyzwanie, jeśli chodzi o utrzymanie porządku. Nasz pies ma czasem problemy żołądkowe i zdarza mu się zostawić niespodzianki na dywanie. W takich sytuacjach mój odkurzacz piorący Dreame jest niezastąpiony - ratuje dywan i moje nerwy! Z kolei robot mopująco-odkurzający to codzienny wybawca: zbiera żwirek, który koty roznoszą po całym mieszkaniu, i zmywa ślady łap po spacerach z psem. Dzięki temu mogę cieszyć się czystym domem bez większego wysiłku!

Gdybym mogła coś ulepszyć, marzyłaby mi się funkcja rozpoznawania przeszkód typowo „zwierzęcych”, żeby robot wiedział, że pluszak czy skarpetka na podłodze to nie śmieć. Albo wbudowana kamerka z podglądem w aplikacji, żebym mogła na bieżąco podejrzeć, co dzieje się w domu, gdy mnie nie ma, a zwierzaki i odkurzacz harcują.
Dziękujemy za przesłanie sugestii! 🧡 Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu, aby mogli ją rozważyć przy przyszłych aktualizacjach aplikacji.
AR543616 80 Piętro
Mój buldog francuski jest mistrzem drzemek i rozrzucania sierści 🐶💤. Na szczęście Dreame L40 sprząta wszystko za niego – dzięki temu on może dalej chrapać na kanapie, a ja mam czyste podłogi. Idealny duet: jeden robi bałagan, drugi go ogarnia!😂

YI363942 81 Piętro
Mój robot nazywa się KUNDEL, czasem warczy, czasem koło nogi chodzi ale krzywdy nikomu nie zrobi 🤣
PB102895 82 Piętro
Czyści  lepiej jak Domestos i włazi wszędzie jak piasek z plaży w d..... Pozdrawiam 🖐😊
TX399875 83 Piętro
Mój kot uważa, że cały dom to jego królestwo… razem z sierścią, którą zostawia dosłownie wszędzie 🐱. Dreame ratuje mnie przed futrzanym chaosem, a ja mogę wreszcie spokojnie oddychać. Marzy mi się jeszcze tryb super-cichy, żeby mój mruczek nie patrzył na odkurzacz jak na wroga.
ZR764783 84 Piętro
Moje dwa sierściuchy dachowce Maja i Gucio nie chcą  nawet zejść z drogi , gdy ich kłaczki wciąga L10s U gen2.  Robot bez problemu omija moje pupile wykonując przy tym wzorowo swoją pracę. A zdrowie i bezpieczeństwo kotków jest dla mnie najważniejsze.
UC602487 85 Piętro
Mam w domu robót sprzątający Dream i 3 młode koty. wlaczam go tylko gdy jestem w domu. Niestety koty wciskają pod szafki przeróżne swoje zabawki i robot je wsysa.. a gdy robót wciągnie ulubioną myszkę mamy miałczącą katastrofę ;)
Graszka 86 Piętro
Posiadam Dreme od niedawna i jestem bardzo miłe zaskoczona .Cichy  dobra moc ssąca no i piętrze nakładki mocujące 😀Omija legowisko mojego pieska a ton leży i obserwuje mojego "przyjaciela domowego "czyli dreame 😀Najlepszy zakup w tym roku 😄
FO714520 87 Piętro
Mój dreame h14 pro ma taką moc że pies nie nadąża zrzucać sierści
Dreame X40 88 Piętro
U nas Dreame to już prawie członek
rodziny. Włączamy go i zaczyna się
przedstawienie - pies goni go jak
rajdówkę, kot udaje, że w ogóle go nie
obchodzi, a po chwili robi zasadzkę zza
kanapy. Ja tylko siadam z kawą i oglądam
ten domowy kabaret. Sierść znika, a ja
mam darmowy serial komediowy na żywo.
Dziękujemy, Dreame, za czyste podłogi i
codzienną dawkę śmiechu!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy