【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

GN330461 79 Piętro
Muszę dodać że to mój pierwszy robot takiego super efektu to się nie spodziewałam !!! Nie wyobrażam sobie powrotu do ręcznego mycia podłóg ! Myślę że on jest dokładniejszy ode mnie
OQ435560 80 Piętro
Uszanowanko, pozdrawiam wszystkich wraz z kolegą Dreame L40 Ultra 😉
ET658603 81 Piętro
Posiadam x50, od pierwszego dnia jak tylko zastąpił starego roboto innej firmy to poczułem ulgę, odkurzone, umyte i wypolerowane. Teraz marzy mi się podłączenie go na stałe do wody i kanalizacji
EP363019 82 Piętro
Życie z Dreamy to czysta przyjemność
JS680337 83 Piętro
Nie mogło być inaczej.... uważam że to Must Have dla zabieganych, żyjących pełnią życia i dla leni 😁 bardzo sobie chwale twgo robota a sterowanie nim aplikacja jest zrozumiałe i proste. Mam doświadczenie z innymi wiodącymi na rynku markami ale ten sprzęt jest najlepszy. Muszę jeszcze jednego sobie sprawić aby ogarniał również górę domu ❤️❤️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Marek 84 Piętro
Mam 19 lat i niedawno się wyprowadziłem. Odkurzanie i mycie podłóg było dla mnie największym utrapieniem… aż w moje życie wkroczył Dreame D10s Plus 😍 Ten robot to serio wybawienie – sam ogarnia sprzątanie, a ja mogę w tym czasie zająć się nauką, treningiem albo po prostu odpocząć.

D10s Plus nie tylko świetnie odkurza, ale też wygląda mega nowocześnie. Każde sprzątanie robi dokładnie i bez marudzenia (czego nie mogę powiedzieć o sobie, zanim go miałem 😅).

Bardzo chciałbym, żeby w przyszłości mieć opcję lepszego mopowania – wtedy miałbym już kompletny zestaw do ogarniania mieszkania bez ruszania palcem. Dzięki Dreame za świetne urządzenie! 🙌🔥
AT540566 85 Piętro
Mam dwóch piesków. Nie dał bym rady bez Dreame ^^
LC516632 86 Piętro
Sprzątanie zawsze odbywa się pod bacznym okiem 🐶🐾. Kiedy ma już pewność, że odkurzacz zrobi za pańcię całą ROBOTę, to jest nasz czas na mizianie i zabawy 😜🥳

HQ626180 87 Piętro
Od 2 tygodni jestem posiadaczem Dreame X50 Ultra, "przesiadłem" się z Neato D7 i nie ma co porównywać bo to przepaść technologiczna. Najlepszą rekomendacją  zadowolenia z nowego robota sprzątającego niech będzie stwierdzenie mojej partnerki, "że tak czysto u nas w domu to jeszcze nie było i można jeść z podłogi"😜
Pozdrawiam
Zadowolony użytkownik👍
GN134033 88 Piętro
Mój nowy robot Dreame nazywa się Zosia , mam w domu 2 psy, a każdy z nich ma sposób... na robienia bałaganu! Dreame jest dla nas zbawieniem. Przychodzę do domu a cała trójka czeka w czystym umytym domu, nie muszę pierw odkurzać a potem myć podłóg bo one właśnie już lśnią. Dobrze ze jesteś Zosiu Dreame.

😊😊😊

Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy