💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

PX089882 80 Piętro
Wczoraj otrzymałam w prezencie robot sprzatajacy Dreame Dziś w moje święto że szklaneczka kawy siedziałam na kanapie i patrząc jak moja"Zosia" bo tak ma na imię, sprząta.  To super produkt. Dziękuję  wszystkim.
TI985276 81 Piętro
Zmieniacie kolejność komentarzy czuje się oszukana😪😪😪

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Usunięcie komentarza nie zmienia jego kolejności od czym świadczy załączony screen ekranu , jednak nie jest to uczciwe
Dzień dobry, nie zmienialiśmy kolejności komentarzy. Możliwe, że wcześniejsi użytkownicy usunęli swoje komentarze, co spowodowało zmianę kolejności komentarzy.
VK477967 82 Piętro
Mój Dreame X50 Ultra Complete to nie tylko robot sprzątający. To prezent, który dostałam od córki na urodziny, wiedziała, że sama nigdy bym sobie na niego nie pozwoliła, bo był poza moim zasięgiem finansowym. Podarowała mi go z troski o moje zdrowie, żebym nie musiała już ciągle się schylać, żeby mniej bolały mnie plecy i żebym mogła po prostu odpocząć od codziennego sprzątania.
Dziś nie wyobrażam sobie bez niego życia. W mieszkaniu jest zawsze czysto, a ja mam mniej bólu i więcej siły na rzeczy naprawdę ważne. To niesamowita pomoc i ogromny komfort psychiczny szczególnie dla mamy, która przez lata bardziej myślała o innych niż o sobie.
A ten Dzień Matki jest dla mnie wyjątkowy jeszcze z jednego powodu. Dokładnie 31 lat temu, właśnie w Dniu Matki, odeszły mi wody w 29 tygodniu ciąży. Mój syn urodził się 13 dni później, ważył mniej niż półtora kilograma. Dziś jest dorosłym człowiekiem z niepełnosprawnością i napisał mi najpiękniejsze życzenia, jakie mogłam dostać:
„Ty na szczęście jesteś naprawdę moją jedyną, super, bardzo fajną i bardzo ważną i bardzo ładną mamą i ciebie kocham!”
I chyba właśnie o to chodzi w macierzyństwie — o miłość, troskę i pomaganie sobie nawzajem. Moja córka zadbała o mnie, dając mi pomoc każdego dnia, a mój syn przypomniał mi dziś, że urodziłam aby ho kochać jeszcze bardziej za takie słowa.
WP129858 83 Piętro
My też many Dreame L40, pięknie sprząta i dobrze wygląda a ten podarowaby nam czas-spędzamy razem i bardzo to doceniamy😀
SS336423 84 Piętro
Dzień Matki2026  to najpięknieszy dzień który obchodzę drugi raz. Wzruszenie jakie mam gdy ten mały człowiek daje mi piękny bukiet jest nie do opisania
Mimo iż każdy dzień jest dla mnie dniem mamy odkąd mam synka to 26 maja jest wyjątkowy
EP250596 85 Piętro
Dzieki mojemu Dreame moja mama nareszcie ma wiecej czasu dla Siebie i na zasluzony odpoczynek, a o czystosc zadba Dreame. Polecam kazdemu znajomemu prosukty tej marki
AO444059 86 Piętro
Odkurzacz dreame to wielkie ułatwienie dla młodych mam
OW569358 87 Piętro
Kilka dni przed dniem matki kupiliśmy Dreame A1 Pro 1000. To jak codziennie wygląda ogród i bez mojego wysiłku to najlepszy prezent
MarMad 88 Piętro
Dzień Matki w moim domu to przede wszystkim czas bez biegania z mopem — mama może w końcu odpocząć, a robot Dreame zajmuje się porządkiem sam. Dla mnie najlepszym prezentem jest podarowanie mamie wolnego czasu i czystego domu bez jej wysiłku. Dreame realnie odciąża od codziennych obowiązków i sprawia, że ten wyjątkowy dzień staje się naprawdę rodzinny i spokojny. ❤️
ZF029568 89 Piętro
Dzięki Dreame mogłam dzisiaj świętować, jest banalnie prosty w użyciu więc dzieci same poodkurzały i pomyły podłogi, a ja miałam czas dla siebie 🥰

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy