Wielkanocna kampania opinii Dreame

Ferwor: 103

102 Komentarz

TZ107563 80 Piętro
Jestem bardzo zadowolony z zakupu Dreame L40s Pro Ultra. Robot świetnie odkurza i bardzo dobrze mopuje podłogi, a dzięki stacji dokującej praktycznie nie trzeba się nim zajmować. Dużym plusem jest dokładna nawigacja, cicha praca oraz wygodna aplikacja, w której można ustawić harmonogram sprzątania i dostosować wiele funkcji do własnych potrzeb. Dobrze radzi sobie zarówno z kurzem, jak i sierścią zwierząt. zdecydowanie polecam – świetny robot sprzątający , który naprawdę ułatwia codzienne życie.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

VF630677 81 Piętro
Poprostu mnie odciążył. Miło jest przyjść po całym dniu pracy i widzieć trzyste podlogi. W dużym domu to luksus mieć to z głowy
UB402852 82 Piętro
L 10s Ultra Gen 2 spotkaliśmy się 3 dni temu. Już się poznaliśmy i jak w każdym związku są plusy i minusy. Plusy to  dobrze wykonywanie swoich zadań czyli odkurzanie i mopowowanie. Do minusów należy brak możliwości w aplikacji ustawienia na przykład w zaplanowanych czyszczeniach codziennych ustawienie różnychzadań. Przykładem moze być dwa razy w tygodniuOdkurzanie z mopowaniem, a w resztę dni tygodnia samo odkurzanie.

Damiano 83 Piętro
Dreame X40 Master - polecam! Hej, robot który warto mieć w domu! Na etapie projektowania naszego nowego mieszkania zastanawialiśmy się jaki robot sprzątający wybrać, żeby jego stacja bazowa jak najmniej przeszkadzłaa. Gdzieś na YT zauważyłem, że jest Dreame, który nie tylko zbiera świetne oceny za funkcje i możliwości, ale również jest możliwość jego zabudowy! W dodatku sam czyści mopy i opróżnia worki z kurzu - magic! 😊 Zdecydowanie polecam! Ostatnio edytował(a) Damiano w dniu 2026-4-30 12:49

KA655035 84 Piętro
Dreame L10s Ultra Gen 2 bardzo pozytywnie mnie zaskoczył – świetnie odkurza i naprawdę dobrze myje podłogę, a nie tylko ją przeciera. Duży plus za automatyczną stację, bo praktycznie nie trzeba się nim zajmować. Dobrze radzi sobie z sierścią i narożnikami. Aplikacja jest prosta i daje sporo możliwości ustawień. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu i na co dzień naprawdę ułatwia życie.

QU792490 85 Piętro
Dreame Matrix coś wspaniałego używam od 3 tygodni i świetna jakość przy zwierzętach domowych w pełni spełnił moje oczekiwania
VK192495 86 Piętro
Jestem rozczarowany serwisem dreame. Orzykro tonpusać ale niestety nie mam innego wyjścia. Rok temu zakupilem robota koszącego A1pro i w tym roku robot nie ruszył ponieważ nie może zrobić aktualizacji firmare. Dzwonilem kilkakrotnie na serwis i po 20 telefonach udalo się dodzwonić. Kazali wysłać wszystkie dane odnosnie problemu i na tym się kontakt z serwisem skończył. Robor caly czas unieruchomiony a serwis nie chce pomóc.
Mazi79 87 Piętro
Dreame a 2 ile wam kosi przy pełnej bateri plus minus według aplikacji
MQ442913 88 Piętro
Mam Dreame H15 Mix i nie podaje płynu czyszczącego.  Po umyciu całego domu 250 m2 ilość płynu nadal taka sama.  Czy to normalne.  
Dreame Forum 89 Piętro Inicjator wątku
Użytkownikom, którzy podali swój adres e-mail w ankiecie w wyznaczonym czasie, wysłaliśmy kupon o wartości 200 PLN na akcesoria na konto powiązane z tym adresem e-mail. Aby sprawdzić i wykorzystać kupon, zaloguj się na poniższej stronie przy użyciu zarejestrowanego adresu e-mail:
https://pl.dreametech.com/collections/akcesoria
Nie dostałem jeszcze kuponu. Support powiedział, żeby czekać, aż upłynie 15 dni roboczych od zakończenia promocji.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania w tej sprawie, wyślij prywatną wiadomość do UID: admin na oficjalnej stronie Dreame Forum lub skontaktuj się z nami mailowo pod adresem dreamesupport@dreame.tech

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy