[FAQs] Wszystkie zbiory FAQ dotyczące produktów

Ferwor: 111

111 Komentarz

LN480463 80 Piętro
Witam mop gdzieniegdzie zostawia plamki wody podczas odkurzania z mocowaniem. Co moze byc przyczyną?
CT354497 81 Piętro
Robot gubi szczotke sprzatajaca na nodze od stolika kawowego (rurka. Na dywanie)
MK336737 82 Piętro
Aqua 10 roller nie chowa lidara i nie wjeżdża pod kanapę
VO744285 83 Piętro
L40s pro ultra nie dokuje w stacji próbuje ale nie trafia na bolce bo jest za wysoko
FE407730 84 Piętro
Cześć mam robota L40 Ultra AE jak włączyć żeby mówił po polsku proszę o pomoc.
GM957085 85 Piętro
Mój robót podczas mycia ma suche pokladki jakby nie pobierał wody
GM957085 86 Piętro
Robót podczas mycia ma suche nakładki
HL868185 87 Piętro
Śmierdzące nakladki
UB991448 88 Piętro
Mam l10s ultra gen2 bateria sama się rozładowywuje przez noc , a jest zadokowany, poza tym program do obsługi dreamehome.apk to jakaś porażka, na jednym telefonie mi działa a na drugim nie wyświetla pomieszczenia, nic nie mogę tam ustawić tylko włącz i dokuj, beznadziejne rozwiązanie, poza tym na tym małym ekraniku weź ustaw którą strefę ma sprzątać, porażka!!! Ja jestem osobą starszą i wolałabym obsługiwać tego robota z laptopa / Windows / wifi , ta aplikacja to poroniony pomysł jakiegoś durnego chińczyka! Ale program na PC ich przerasta, nie potrafią tego zrobić bo już by to zrobili, więc średnio jestem zadowolona z tego zakupu, więcej nie kupię chińskiego urządzenia sterowanego wyłącznie z aplikacji telefonu
RE184691 89 Piętro
W jaki sposób wyłączyć pokonywanie przeszkód? Nie chcę, aby robot wchodził pomiędzy stelaż stolika.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy