Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

NV502971 79 Piętro
Witam . Przed zakupem Naszego Arnolda bałem się że będzie zostawiać smugi na kaflach wysokiego połysku ale tu nie mopem zwykłym się męczyłem a Andzi daje sobie 100 % rady jestem zadowolony bo nie tylko mamie sprawiłem prezent a tak też Sobie moja mama jest pedantką i ju nie wysłuchuję co dziennie ale tu syf i spraszaj robi to za nas nasz sługus
Drimek 80 Piętro
Ja jestem zakochana w moim drimerku 🤭miło jest patrzeć jak ktos pracuje za Ciebie...a u mnie to stał sie pełnoprawnym czlonkiem rodziny ...nawet zdarzyło sie ze do niego mowie 😂ale jak nie doceniać jak on tyle pracy wykonuje
Piotr Iwan 81 Piętro
Każdy tutaj pisze o robocie, a my mamy mopa, który jest zawsze gotowy do pracy dzięki swojej stacji. Co więcej góruje nad konkurencją bo nie musimy pamiętać o jego ręcznym czyszczeniu. Wymiana wody w mopie to czysta przyjemność, a żona twierdzi, że odkąd jest u nas Dreame sprzątanie podłóg to jej "Guilty pleasure" 🙈

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

JZ236074 82 Piętro
Od dłuższego czasu taki irobot to był wielkim marzeniem zarówno moim jak i mojej 8 letniej córki. Każda reklama irobotów, każda wizyta w sklepie z takim sprzętem konczyła się ogromnym westchnieniem moim i córki. Ale to wielkie nasze marzenie zostało spełnione przez Świętego Mikołaja. Radość córki nie do opisania 😃. Super sprzęt😃
XE932618 83 Piętro
H14 Dual zestaw idealny do codziennego użytku. Sprzątanie od A do Z to czysta przyjemność
GY332961 84 Piętro
Mój robot o imieniu Stanisław to najlepszy prezent jaki dostałam pod choinkę !!! Często brakowało mi czasu na relaks po pracy -teraz go mam !
KN703395 85 Piętro
Jak dobrze, że mamy Dreame! Wszyscy domownicy zadowoleni! A najbardziej zadowolny kot 😊

DQ770877 86 Piętro
Dreame x40 ultra to jest hit.
DQ770877 87 Piętro
Dreame to super sprzęt
NR875960 88 Piętro
Póki co mój "Alfred" działa bezbłędnie ułatwia codzienne czynności.goraco polecam

🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy