Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

218 Komentarz

VC327802 80 Piętro
Podczas Black Friday chciałabym wybrać Dreame AP10, ponieważ to urządzenie rozwiązałoby największe problemy w moim domu, w którym mieszkam z dwoma kotami. Sierść unosząca się w powietrzu, pyłki, alergeny i zwierzęce zapachy sprawiają, że utrzymanie czystej i świeżej przestrzeni to nie małe wyzwanie. Najbardziej przekonuje mnie funkcja wychwytywania 99,9% sierści i kłębków dzięki 360° systemowi powrotu powietrza. Przy dwóch kotach to nie tylko wygoda, która wpływa na komfort oddychania i czystość domu. Ogromną wartością jest też 5-stopniowa technologia oczyszczania, która neutralizuje zapachy i usuwa bakterie. Dzięki temu wreszcie mogłabym cieszyć się świeżym powietrzem, nawet gdy moje koty mają „intensywny dzień” pełen zabaw w domu. Inteligentny wyświetlacz LED automatycznie analizuje jakość powietrza i dostosowuje tryb pracy, więc jest to kolejny atut. Miałabym pewność, że urządzenie będzie działało optymalnie, nawet gdy jestem zajęta lub poza domem. A najlepsze? Bio-komfortowe siedisko dla kota, czyli taki mały tron, na którym moje futrzaki mogłyby odpoczywać, podczas gdy ja będę cieszyć się świeżym powietrzem. To pokazuje, że AP10 został stworzony dla domów takich jak mój. Dlatego Dreame AP10 to produkt, który chciałabym mieć podczas Black Friday. Łączy funkcjonalność, bezpieczeństwo i rozwiązania, które realnie poprawiłyby jakość życia moją i moich dwóch kotów.
EW547681 81 Piętro
Ciekawe nagrody! Oryginalny konkurs!!
ET658603 82 Piętro
Zdecydowanie Z30 Ultra, mam już x50 ultra który ogarnia większość powierzchni w domu, mimo że chodzi po progach, to jeszcze nie chodzi po schodach. Z30 Ultra to byłaby wisienka na torcie, dotrze w każdy zakamarek, a jak to lubi mieć czyste futryny w oknach, zakamarki w kanapie, tak jak ja - to z pewnością podzieli moją opinię
ZI522794 83 Piętro
Chcę robota Dreame z funkcją mycia, bo szukam sprzętu, który naprawdę odciąży mnie w sprzątaniu. Potrzebuję mocnego mopowania, automatycznego czyszczenia mopów i dokładnej nawigacji, żeby podłogi były czyste i lśniące bez mojego udziału. Jestem rozczarowana Roomba Combo - mopuje słabo, szybko się zapycha, a pojemnik na wodę jest bardzo mały. Efekt taki se... Więcej pracy niż pomocy. Dlatego chcę modelu, który robi to porządnie i bez kompromisów.
Dreame 84 Piętro
Mam już robota sprzątającego Dream L40Ultra i jestem zachwycona. Teraz marzy mi się robot koszący, taki inteligentny, bez kabelków co zadba o mój trawnik. Życie byłoby piękne z tymi dwoma pomocnikami a wtedy mogłabym marzyć o kolejnych Dreamach 🥰 pozdrawiam z czystej podłogi marząc o idealnym trawniku 😁
Path2706 85 Piętro
👉 Gdy Black Friday w progi wkroczy,
Ja mam marzeń pełne oczy —
Bo w moim domu, choć ciepło z podłogówki płynie,
Pyłek tańczy w powietrzu… i wcale nie zginie.

A moja córka, skóra delikatna jak puch,
Czuje każdy kurz, każdy najmniejszy ruch.
Atopia nie śpi — o nie, ona czuwa,
Dlatego o oczyszczaczu Dreame ciągle mi się śni w głowie i w sercu – od nowa.

Bo on powietrze odczaruje,
Zanieczyszczenia sprytnie wyłapuje,
W domu ciszę niesie, spokój i ulgę —
Jakby ktoś zamiótł pyłki magiczną usługę.

Więc gdy nadejdzie piątek pełen promocji,
Ja marzę o jednym — bez żadnej emocji:
O oczyszczaczu Dreame, by w naszym domowym świecie
Oddychało się lekko… jak na wiosennym mecie.🤩🥳
VS928472 86 Piętro
X40 Bardzo fajny sprzęt jak wam się sprawdza przy małych dzieciach ?
VS928472 87 Piętro
Czy warto rozważyć kosiarkę dreame przy trawniku 10.000m2?
Frania 88 Piętro
Zaczyna się Black Friday, więc zaczelam przeglądać rzeczy od Dreame najbardziej kusił mnie robot sprzątający Dreame L40 Ultra. Więc go kupiłam. Żałuję że tak zwlekałam  Miałam już dość codziennego ogarniania podłóg przy futrzaku w domu. A ten model praktycznie wszystko robi sam opróżnia pojemnik, myje mopy, a nawet je podnosi, żeby nie moczyć dywanów.
Do tego dobrze radzi sobie z omijaniem przeszkód, więc nie musiałam specjalnie przygotowywać domu przed sprzątaniem a przede wszystkim ma funkcje ,, Nastawy czyszczeniu w otoczeniu czworonoga”. Brzmi jak sprzęt, który naprawdę odciążył mnie na co dzień. Jestem bardzo zadowolona efektem odkurzania i mopowania podłogi.

Gdybym miala wybrac na Black Friday, zdecydowanie byłby by dla meza kosiarka. Wiosna, Lato i spędzony aktywnie czas jazda na rowerowe wycieczki.😀

Powodzenia wszystkim !❤️
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

PL978720 89 Piętro
Jestem bardzo zadowolony właśnie następuje pierwsze uruchomienie

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy