Dreame wydarzenie: Dom z pupilami

Ferwor: 153

232 Komentarz

UG961434 70 Piętro
Z całego serca polecam marke Dreame
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

BA436386 71 Piętro
Z Lusia już nie możemy się doczekać wyników 😍😍😍Byłaby to nasza pierwsza wygrana ❤️❤️❤️🫶

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

YC520337 72 Piętro
Hej nowa funkcja jest strasznie ciekawa
Eveline 73 Piętro
Razem z Milą nie możemy się doczekać wyników! 😻
Rudolt 74 Piętro
Dreame - 🔝
KZ379131 75 Piętro
Dzieciak kupiłem pierwszego robota Dreame l50 i nie mogę doczekać się aż naładuje się aby włączyć go pierwszy raz, a mój york pewnie myślę że przynieśli do domu brata 😆
WW218211 76 Piętro
Powodzenia!
Alex 77 Piętro
Dreame H15 pro heat 7w1 pogromca Mafii
Moja Mafia 3 psy Roni, Elvis, Logan oraz 6 kotów Luna, Lumi, Peper, Roket, Paki, Maki do tego dom na osiedlu w budowie ciągle prace w ogrodzie, piach, glina i mój pogromca Mafiii H15 pro heat. Tego się nie wyrazić słowami 300metrow podłogi na dwóch piętrach a ja za jednym przejazdem zmywam i odkurzam cały syf z podłogi. Gdy namówiłam męża na to urządzenie nie spodziewałam się cudów ale efekt przerósł moje oczekiwania. H15 pro heat genialnie odkurza i myje, automatycznie dostosowuje się do stopnia brudu, zmywa nawet mega zaschnięte plamy co było dla mnie szokiem i sam się myje!!!!!!!!!! Kolejny szok komendy głosowe i moja ulubiona powrót do stacji celem oczyszczenia zbyt zabrudzonej rolki no jak go nie kochać. On mnie zachwyca, jestem w nim zakochana po uszy, dosłownie po pół roku od wyprowadzki i walki z wiadrami, mopami płynami do mycia, odkurzaczami pokochałam mycie podłogi, Tak pokochałam, dosłownie z przyjemnością sięgam po H15 pro heat i za każdym razem się zachwycam jakie to genialne urządzenie
Dziękujemy za podzielenie się i za uznanie! ❤️

AO604663 78 Piętro
Ciekawe 🤔 co może być w pudełku niespodziance? Jak wygram to… zobaczę 😁
Dzień dobry, w pudełku znajduje się figurka Dreame Boy, wzór jest wybierany losowo.

everest1302 79 Piętro
Trzymam kciuki

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy