【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

JR202903 70 Piętro
Uwielbiam sprzątać i myć podłogi lepszej formy sprzątania nie znam
EB349637 71 Piętro
L10 s i jak na razie jak najbardziej bardzo dobry odkurzacz mopujący super się spisuje zaoszczędził wiele czasu
KS731861 72 Piętro
Uwielbiam Dreame, jest niezawodny
DR382501 73 Piętro
Nazywam się X. X40.
Sprzątam tylko wtedy, gdy nikt nie patrzy.
Moja baza? Wbudowana w meble.
Moja misja? Eliminacja kurzu – z klasą.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

AO305667 74 Piętro
Dziękujemy dreame L20  za czyste podłogi. Nasz pies i kot już nie uprzykrzają nam życia zostawiając ślady łap i sierści. Dziekujemy
KC433734 75 Piętro
Mając Dreamie patrzę nie na puste kieszenie lecz na kieszenie wypełnione czasem zaoszczędzonym dzięki robocikowi 😁
GL856259 76 Piętro
Nie wyobrażam sobie  życia  bez tego  robota .
Zawsze  była wojna  kto sprzata  dom  , mam duzy dom  i jak zaczynałam od 10 tak  razem z umyciem podług zajmowało mi to conajmniej 4 godziny   doprosić sie nie można było nikogo by coś pomógł  teraz  sprzątam o wiele krócej  ponieważ  najgorsza robotę zrobi za mnie moja grożyna  bo tak  go nazwałam  .  Chciałam dodać  ze w jednym z pokoi  mam chropowate panele  mopem zawsze sie  coś  ciągnęło  s moja grożyna radzi se świetnie

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

GN330461 77 Piętro
Parę dni temu kupiłam robot sprzątający firmy Dreame .jestem bardzo zadowolona bo sprzątanie podłóg to wyczerpująca praca a dzięki robotowi podłogi w całym domu lśnią jak nigdy a ja nie jestem zmęczona . Super sprzęt , polecam z czystym sumieniem
CK181994 78 Piętro
Witam. Ok miesiąc temu zakupiłam swóǰ pierwszy odkurzacz firmy Dreame L10Ultra . Od tej pory jestem mega szczęśliwa. Robot nowej generacji a sprzątanie bez wysiłku. Mam wiecej czasu dla siebie i  na inne rzeczy. Nie wiem jak mogłam funkcjonować do tej pory bez niego. I ❤️Dreame.
GN330461 79 Piętro
Muszę dodać że to mój pierwszy robot takiego super efektu to się nie spodziewałam !!! Nie wyobrażam sobie powrotu do ręcznego mycia podłóg ! Myślę że on jest dokładniejszy ode mnie

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy