💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

TI985276 70 Piętro
Każda matka musi go mieć!!!
Dziękujemy za udział. Prosimy pamiętać, aby nie dodawać powtarzających się komentarzy, ponieważ może to wpłynąć na uczciwość konkursu.

W przypadku naruszenia zasad konkursu dany komentarz zostanie uznany za nieważny. Jeśli numer tego komentarza zostanie wylosowany, nagroda zostanie przyznana kolejnej ważnej odpowiedzi. Dziękujemy za zrozumienie i współpracę.
TI985276 71 Piętro
Dreami daje każdej mamie więcej czasu dla dzieci😍
HS019421 72 Piętro
Moja mama kocha jeździć na rowerze ale nie zawsze ma na to czas . Od niedawna mieszka z nami Lucek Robot Dreame L10 Ultra Gen 2 to świetny gość który wyręcza mamę w codziennym dbaniu o czystość podłóg  w naszym domu więc mama ma więcej czasu na swoje wyprawy rowerowe .
TI985276 73 Piętro
Dream znaczy sen .... nawet nie marzył mi się taki pomocnik jak ten robot. Wstaje rano posprzątana podłoga wnuk bez problemu cały dzień bawić się na podłodze bez obawy o brud . Dziękuję
Dziękujemy za opinię. Prosimy nie komentować wielokrotnie, aby nie zajmować miejsca w wątku.
TI985276 74 Piętro
Dłoń, co zawsze ciepłem darzy,uśmiech, który koi żal.Wśród codziennych, szarych zdarzeńjesteś ciszą pośród fal.Gdy przychodzą trudne chwile,Ty wyciągasz do mnie dłoń.Dajesz miłość, dajesz siłę,chronisz mnie od wszelkich stron.Za Twą dobroć, za cierpliwość,za Twój wzrok i ciepły głos –dziś dziękuję Ci najskrycej,jesteś moim szczęściem w los.
BZ346038 75 Piętro
Moja mama kochaniutka już nie będzie taka smutna lata z mopem jak szalona a teraz x60 ultra  to umyje i posprząta I jej mina się zmieniła gdy podłogi leżąc na sofie umyte i odkurzone  zobaczyła
TI985276 76 Piętro
Ona mi pierwsza pokazała księżyc

i pierwszy śnieg na świerkach,

i pierwszy deszcz.

Byłem wtedy mały jak muszelka,

a czarna suknia matki szumiała

jak Morze Czarne.
TI985276 77 Piętro
Tak to jest mój sen dreami
MarMad 78 Piętro
Dzień Matki to dla mnie przede wszystkim czas wdzięczności i wspólnych, spokojnych chwil z mamą. Dzięki Dreame codzienne obowiązki stają się dużo lżejsze, a w domu zostaje więcej czasu na rozmowę, kawę i rodzinne momenty, które są najcenniejsze. Taki praktyczny prezent to nie tylko sprzęt, ale też realna pomoc i piękny gest troski o najbliższych. 💐
VE184410 79 Piętro
Nie jest mi dane być matką i nigdy nie będzie, Dnia mamy również nie obchodzę- życzenia składałam koleżance, która dla swojego dziecka jest wspaniałą mamą, czułą, troskliwą, wyrywającą sobie włosy z głowy dla szkraba. W całym tym pędzie, płaczu  i stresie z tym związanym mój odkurzacz dreame pozwala mi choć trochę odciąć się od codziennych obowiązków, które przy natłoku myśli potrafią sprawiać trudność. Jest genialnym urządzeniem, które zostawia moją podłogę nieskazitelnie czystą, przez co jest mi przyjemniej i moje samopoczucie wzrasta. Ogromnie doceniam ❤️

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy