[FAQs] Wszystkie zbiory FAQ dotyczące produktów

Ferwor: 96

95 Komentarz

DQ116951 70 Piętro
Mój odkurzacz po sprzatnieciu wjeżdża kilka razy w stacje i wyjeżdża nie moze sie wpiąć i ciągle mowi powracanie do stacji dokujacej
ZU116383 71 Piętro
Jak wyczyścić podstawkę
BF545602 72 Piętro
Przesłałam do państwa serwisu w Polsce dkurzacz do reklamacji. Został nqprawiony prawdopodobnie w Chinach i wysłany do Nowej Wsi. Otrzymałam sms, ze moj odkurzacz jest zwroony do mnie 21.2.2026 tylko, że ja go nie otrzymałam. Wysłałam już kilkanaście maili i dzwoniłam do polskiej placówki. Proszę o interwencję gdzie jest mój sprzęt. Wygląda to na zwykłą kradzierz.
NQ535093 73 Piętro
Wyskakuje mi taki komunikat zaraz po starcie odkurzania?Co mogę zrobic?

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

RJ040464 74 Piętro
Odkurzacz podczas pracy zostawia plamy wody co może być powodem?
Justyna 75 Piętro
Czy jest możliwość lepszego rozpisania instrukcji w przypadku domu piętrowego? Mam parter i piętro i instrukcja nie jest intuicyjna. Czy moge zamontowac bazę na pietrze na potrzeby co tygodniowego sprzątania? Na codzień baza na parterze. Jesli tak to trzeba ją od początku skonfigurować/ustawić (mam inny router od internetu na dole i inny u gory). Próba ciągłego noszenia robota do oprozniania i prania mopow jest uciążliwe, a poza tym nie wiadomo czy trzeba do wtedy wstrzymać, czy po prostu podnieść.
CR884290 76 Piętro
Dzień dobry, mam urządzenie Ls10ultra gen 3, mimo wyboru języka polskiego, urządzenie komunikuje się w języku angielskim, znajomi kupili identyczny sprzęt i komunikacja odbywa się w języku polskim
MW295883 77 Piętro
L20 ultra nie działa ssanie. Robot jeździ gromadzi trochę brudu na szczotce a resztę rozrzuca po mieszkaniu
DH192917 78 Piętro
Mam H15  pro hat i nie opuszcza sie ramie robotyczne .
PQ995259 79 Piętro
Cześć , robot przestał mi pobierać wodę ze zbiornika, wie ktoś może jak temu zaradzić ?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy