Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

AF909675 69 Piętro
Trzeci przyjaciel naszego domu, zaraz po psie i świnkach morskich.
Okruchy, sierść, codzienny chaos - Dreame ogarnia bez gadania
MZ236816 70 Piętro
Mój robot ma na imię Paproszek. Traktuję go jak czlonka rodziny. Mąż się śmieje, że wieczorem zapalam mu światła jak sprząta żeby nie miał ciemno, bo mi go szkoda.
UL067932 71 Piętro
Mój dream to mój bohater! Jak ja mogłam wcześniej bez niego żyć?!?
BO697044 72 Piętro
Mój D10s plus jest ok daje rade przy dwuch kotach Mainne Conn to nie lada wyczyn dla mojego sprzętu , tylko brakuje aktualizacji a tak spoko
VD104976 73 Piętro
Świetne urządzenie, oszczędza czas i jest niezawodne.
DQ770877 74 Piętro
Mój Dreame nazywa się Halina. Czemu tak? Sama nie wiem. Mąż był przeciwny zakupowi ponieważ mieliśmy innego robota firmy nie podaje i nie był zadowolony. Trochę to trwało zanim go namówiłam. Teraz mówi do mnie że był to jeden z lepszych zakupów😂. To że ułatwia życie to jest wiadome ale jest przy tym bardzo dokładny i praktycznie bezobsługowy.
GM939592 75 Piętro
Żałuję, że to kupiłam. Najgorszy odkurzacz jaki miałam. Odkurza bardzo niedokładnie, mimo zmiany ustawień, robi to bardzo długo. A bardzo żałuję zakupu z bazą do opróżniania pojemnika. Nigdy więcej.
UL067932 76 Piętro
Mój bohater! 😃
JI750726 77 Piętro
Jak dobrze ze mam Dreame go pomyślałem gdy wróciłem z pracy i zobaczyłem że cały dom już wysprzątany, a ja mam chwilę dla siebie.
UM461026 78 Piętro
U mnie Dreame to codzienny ratunek. Przy dzieciach i piesku to wieczny bałagan, czasem mam wrażenie, że sprzątam bez przerwy. Najbardziej doceniam momenty, kiedy mogę włączyć odkurzacz, a sama zrobić kawę albo pobawić się z dziećmi. Kilka minut i podłoga znów jest czysta. Wtedy naprawdę myślę: jak dobrze, że go mam. Małe ułatwienie, a robi ogromną różnicę w codziennym życiu.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy