【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

KK717117 70 Piętro
Siemka, mój sprząta i o to chodzi. 😁 Pozdrawiam
DC165120 71 Piętro
Bardzo fajny sprzęt! 🥳🦠🧹🪠
LW076846 72 Piętro
Uszanowanko 😉
TQ170662 73 Piętro
Działa, sprząta, co nie do czyści odkurzę Dysonem, także ideallo

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

YE851961 74 Piętro
Wymarzony sprzęt!
CH925175 75 Piętro
Bardzo fajny robot 👍
TU856271 76 Piętro
🤗🤗🤗
EH961608 77 Piętro
Kaśka i Maryna to najlepsza maszyna, stąd jeden nazwaliśmy Kasieńka a drugi Marysienka
UT555286 78 Piętro
Kocham go za to że wstaje rano i mam czysto chociaż przez 5 minut przy dwójce małych dzieci
HI592407 79 Piętro
KOCHAM DREAME – BO TO NIE JEST ROBOT. TO DOMOWY CZARODZIEJ.
Znasz to uczucie, kiedy wracasz do domu po długim dniu, a podłoga lśni, jakby dotknęła jej ręka perfekcjonisty? Ja znam. Nazywa się Dreame.
To nie jest zwykły robot sprzątający. To moja osobista rewolucja w sprzątaniu którą polecam wszystkim moim znajomym. Inteligentny jak Sherlock Holmes, szybki jak błyskawica i… cichszy niż szept! Dreame widzi więcej niż ja (jego laserowy system LiDAR mógłby spokojnie lądować na Marsie), wie, gdzie się nie pchać (nie wjeżdża na skarpety, dzięki!), i czyści z taką dokładnością, jakby był programowany przez artystę detalu.
Najlepsze jest to? On naprawdę słucha. W aplikacji mogę powiedzieć mu: “kochany, dziś tylko kuchnia”, i Dreame – jak idealny partner – robi dokładnie to, o co proszę.
Czy Dreame zmienił moje życie? TAK. Od teraz sprzątanie to nie mój problem. Mam więcej czasu na życie, tworzenie i… leżenie z książką. A czysty dom robi się sam.
Dlatego z całego serca: KOCHAM DREAME.
Za spokój, za ciszę, za błysk.
Za to, że jest nie tylko robotem, ale moim domowym bohaterem. Zawsze będę polecała DREAME!!!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy