Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

218 Komentarz

AJ093991 70 Piętro
Od paru dni testuje dreame l50, czy włączenie dodatkowego czyszczenia mopow jest możliwe tylko za pomocą komendy głosowej?
VQ835250 71 Piętro
#Dreame Black Friday
W pracy bieg, w sklepie bieg, w domu bieg.... po prostu życie to bieg. Czuje się jak w Matrixie. Chcę zwolnić, chcę mieć trochę czasu dla siebie. A Robot sprzątający Dreame Matrix10 Ultra (czarny) to urządzenie które pozwoli mi mniej biec. Spędzić czas z bliskimi, skupić się na relacjach, zwolnić. Gdy dom będzie codziennie czysty a urządzenie samo wszystkim się zajmie to nie będę żyła w Matrixie tylko u boku najlepszego sprzętu Matrix10 Ultra. Sprzętu który jest unikatowy i indywidualny.
MK401615 72 Piętro
Super konkurs ))
NM820715 73 Piętro
💫 Mój wymarzony produkt Dreame na Black Friday 💫

Każdy mój dzień to mała walka z czasem. Pracuję na pełen etat, opiekuję się mamą chorą na Alzheimera i mam dwa małe kociaki, które wnoszą do domu mnóstwo radości… i jeszcze więcej sierści 😺❤️
Między pracą, opieką i codziennymi obowiązkami często brakuje mi chwili dla siebie. Czasem marzę tylko o tym, żeby po powrocie do domu móc usiąść na chwilę, napić się herbaty i odpocząć — bez myśli o odkurzaniu czy myciu podłóg.

Dlatego moim największym marzeniem jest Dreame L10s Ultra. Robot, który nie tylko sprząta, ale naprawdę pomaga. Sam odkurza, mopuje i omija przeszkody (nawet miski moich kotków 🐾), dając mi to, czego najbardziej mi brakuje – trochę spokoju i oddechu.

Nie szukam luksusu. Szukam odrobiny wytchnienia, czystego domu i chwili ciszy, w której mogę po prostu być. 💖

#DreameBlackFriday #MarzenieODomuPełnymSpokoju
IS984358 74 Piętro
Cześć jestem Łukasz i mieszkam z moją wspaniałą rodzinką w skład której wchodzą: moja ukochana Daria, ktora ma przepiękne czarne włosy który wszędzie gubi (od łazienki do kuchni poprzez salon i przedpokój włącznie) mam dwóch synków w wieku 6 i 15 lat co mówi chyba samo przez siebie (o porządek ciężko) do tego jesteśmy posiadaczami Foksia naszego kudłatego rudego kocura który leni się jak ja na urlopie 😅 jakby tego było mało adoptowaliśmy Lunę mała szorstkowłosą rasową kundelkę która roznosi wszystko po całym domu (włącznie z sierścią) najpiękniejsze jest to że podczas remontu nikt nie przemyślał obecności zwierząt i wybraliśmy jasną podłogę na której wszystko widać w szczególności włosy i sierść. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby się pozbycie wszystkich z domu ale byłoby pusto i smutno dlatego Dreame ultra x50 mógłby rozwiązać wszelkie problemy !
Pod
OM495314 75 Piętro
Kosiarka Dreame rozwiązuje problem -organizacja vs pogoda. Koszę trawnik po pracy kiedy jest pogoda i nie pada deszcz. Nie koszę bo jestem w pracy. Nie koszę kiedy pada deszcz, choć jestem po pracy. Automatyczna kosiarka działa kiedy jest pogoda, nawet wtedy gdy jestem w pracy. Trawnik zadbany, właściciel szczęśliwy, Dreame niezastąpiony.
HO088314 76 Piętro
Marzę o kosiarce, chciałabym patrzeć jak trawa po koszeniu jest króciutko i trawnik jest równy jak stół. Chodzić na bosaka i mieć w końcu na to czas
KrzysztofS 77 Piętro
Mój już dziś jeździł ♥️
Beti 78 Piętro
Na blacku zostałam szczęśliwą posiadaczką 3 dreamików... Z30,  L40 i dziś air stylera..  Odkurzacze sztosik a myślałam ze mojego H15 pro juz nic nie pobije... czekam zatem na dostawę mojego nowego sprzęciku
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

Beti 79 Piętro
Myjka do szyb...jestem ciekawa jak to działa bo moje okna to nie witryny

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy