【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

TN244943 60 Piętro
Mamy swojego L20 Ultra od maja. Najlepszy prezent na dzień Matki. Sprzątał z nami już 5000 minut i jest nieoceniony. Fantastycznie radzi sobie z sierścią naszego psa i kota, a podłogi błyszczą codziennie. Dzięki niemu te 5000 minut spędziliśmy w gronie rodzinnym, a nie na sprzeczkach kto ma teraz sprzątać 😍😍
GG657190 61 Piętro
Mam odkurzacz x50 ultra działa super jestem ciekaw jak działa nowszy model
SF785955 62 Piętro
Czy warto uzywac do napelniania stacji dokujacej L50 pro Ultra wode destylowana? Czy to zapobiegnie uszkodzeniu robota przez kamien?
RN012053 63 Piętro
Ten odkurzacz to mój współlokator ma swoje imię i bardzo dobrze nam się współpracuje
SH024882 64 Piętro
Z Dreame kawa smakuje lepiej

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

EC116570 65 Piętro
Ja chilluję 😎Dreamie sprząta 🧹
MR609928 66 Piętro
X40 I A1 pro i człowiek ma więcej wolnego czasu.
FD597619 67 Piętro
Dreame H14 Duo – szatan wśród odkurzaczy, anioł wśród podłóg!
Nie wiem, czy to odkurzacz, czy mały transformer, ale jak wjeżdża na plamę, to ta plama od razu pisze testament.
Kurz? Rozwiany. Brud? Ewakuowany. Podłoga? Lśni jak łysa głowa po wosku.
Ssanie takie, że boję się zostawić kota bez opieki.
A jak skończy, to jeszcze sam się myje. No kocham😀
FX252461 68 Piętro
Życie bez robota to głupota
Zgodnie z zasadami, każdy użytkownik może wygrać tylko raz, dlatego nagroda z 68. postu przechodzi do osoby z 69. postu, która spełnia warunki.

DJ524242 69 Piętro
To mój trzeci robot sprzątający i póki co zajmuje 1 miejsce w rankingu. Mój ukochany Dreame X40 Ultra. Sprząta genialnie, dokładnie, a mam psa i kota 😅. Zapomniałam co to są mazy na panelach, z podłogi możnaby jeść 🙃. Technologia rodem ze Starlinków a żeby jeszcze głębiej sięgnąć kosmosu kupiłam przystawkę dzięki której nie będę już musiała uzupełniać zasobnika w wodę i wylewać brudów. Nastąpi era całkowitej bezobslugowości😍
Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.

Zgodnie z zasadami, każdy użytkownik może wygrać tylko raz – dlatego nagroda z 68. poziomu została przekazana do Ciebie jako kolejnej osoby spełniającej warunki.

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy