💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

EE643337 60 Piętro
Dzień Matki minął spokojem kawa i miłym skromnym prezentem od córki i raz w roku można poczuć się wyjątkowym w tym dniu ha nawet odkurzać nie musiałem bo wystarczyło tylko włączyć odkurzacz i sam zrobił zamknie
RS692498 61 Piętro
Wszystki Mamom życzę wszystkiego DREAMe'owego !!!!!!! :*
CD481347 62 Piętro
Dream A1 pro to lak lord veder w ogodzie
UP852344 63 Piętro
Mojej mamie bardzo pomógłby robot sprzątający Dreame! Ja jiż takiego mam i jestem bardzo zadowolona. Wczesniej nie wiedziałam że tyyyle kurzu zbiera się na podłodze każdego dnia. Teraz i kurzu jest mniej i dzień świętowania jest o wiele spokojniejszy😊
YN319861 64 Piętro
Polecam z całego serca
FP987897 65 Piętro
Zakup robota sprzątającego to był strzał w 10tke. Czyści porządnie cały parter w domu. Ja mogę usiąść na tarasie z kawą i obserwować jak się sprząta 🥰
FO466336 66 Piętro
Moja Mama jest najszczęśliwsza  bo kupiła robot odkurzający Dreame Matrix 10 ultra który ją wyręczał z odkurzania i mopowania ale po 2-mc się popsuł ,teraz mówi dobrze że się popsuł bo może poświęcić 2 godziny na ćwiczenia z odkurzacza i mopę i przez to poprawia się muskulatura.
Dziękuję Dreame za pracę i wydatek niepotrzebnie pieniędzy.
Kasia M. 67 Piętro
Mam 😍precent kupiony właśnie na dzień mamy

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

HF339473 68 Piętro
Dzień Matki zawsze kojarzy mi się z ciepłem domu i wspólnym czasem z rodziną. W tym roku chciałem odciążyć mamę od codziennych obowiązków, dlatego coraz częściej pomagamy sobie sprzętami Dreame. Dzięki robotowi sprzątającemu mamy więcej czasu na rozmowy przy kawie i wspólne chwile, zamiast martwić się o porządki.

Myślę, że praktyczny prezent, który naprawdę ułatwia codzienne życie, to świetny sposób na okazanie troski i wdzięczności mamie. ❤️
AO444059 69 Piętro
Dreame pomaga mi w sprzątaniu więc zaoszczędzony czas mogę poświęcić dla dzieci

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy